Tourism Awards 2022 για το ξενοδοχείο Aktaion Beach Boutique Hotel & Spa, Μέλος του γκρουπ των εταιρειών LAMWAY- HOTELISING

18 May 2022, 12:20 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Tourism Awards 2022 για το ξενοδοχείο Aktaion Beach Boutique Hotel & Spa, Μέλος του γκρουπ των εταιρειών LAMWAY- HOTELISING

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με μια λαμπερή τελετή γιορτάστηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού η σημαντικότερη  πρωτοβουλία στον ελληνικό τουρισμό, τα βραβεία-θεσμός Tourism Awards 2022, υπό τη διοργάνωση του Hotel & Restaurant Daily της εταιρείας Boussias. Η διοργάνωσή αυτή επιβραβεύει τους πρωτοπόρους και τους καινοτόμους του τουριστικού κλάδου.

Το ξενοδοχείο μέλος του γκρουπ των εταιρειών LAMWAY- HOTELISING, Aktaion Beach Boutique Hotel & Spa έλαβε το βραβείο Bronze στην κατηγορία Beach Ηotel / Resort. Η αναγνώριση αυτή αποτελεί για την ομάδα λειτουργίας του ξενοδοχείου ένδειξη του επαγγελματισμού και της αφοσίωσης στον κλάδο της φιλοξενίας.

Το ξενοδοχείο Aktaion Beach Boutique Hotel & Spa βρίσκεται στο παραδεισένιο Αγκίστρι του Αργοσαρωνικού και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό εκείνων που επιθυμούν να αποσυνδεθούν από την πόλη και να ζήσουν μια αυθεντική εμπειρία με στυλ, κοντά στη φύση. Προνομιακά τοποθετημένο στην αμμώδη παραλία της Σκάλας, με τα καταγάλανα νερά, αποτελεί ένα Beach Resort, ανάμεσα σε στρέμματα πεύκων, το ξενοδοχείο Aktaion Beach Boutique Hotel & Spa είναι ένα καταφύγιο που αντανακλά την αρχιτεκτονική απλότητα με μια αυθεντική τοπική εμπειρία και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Τα δωμάτια χαρακτηρίζονται από μινιμαλιστικό design και αισθητική, διαθέτουν στρώματα coco-mat, είναι πλήρως εξοπλισμένα με τις σύγχρονες τεχνολογίες και προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς.

Το ξενοδοχείο έχει αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του εντάσσοντας και παροχές σε επίπεδο spa & fitness (γυμναστήριο). Προστατεύοντας τους ανθρώπους και το περιβάλλον, το ξενοδοχείο έχει εγκαταστήσει εξειδικευμένο σύστημα βιολογικού καθαρισμού αποφεύγοντας τις συνήθεις πρακτικές χρήσης χημικών.

Ο χώρος της σάουνας έχει διαμορφωθεί με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές, ειδικότερα με την ειδική θεραπεία αλάτων της KLAFS. Με σύστημα Microsalt, άλατα υψηλής ποιότητας τρίβονται σε μικροσκοπικά σωματίδια και απελευθερώνονται στο χώρο, δημιουργώντας ευεργετικό μικροκλίμα με αερολύματα ξηρού αλατιού. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το γυμναστήριο μας διαθέτει  εξοπλισμό NHORD. 

Η αυθεντικότητα είναι το κλειδί για μια αξέχαστη εμπειρία, ξεκινώντας από το εκλεπτυσμένο αρχιτεκτονικό ύφος του ξενοδοχείου έως τη διακριτική οικειότητα στη φιλοξενία. Το Aktaion Beach Boutique Hotel & Spa αποτελεί ένα πραγματικά γοητευτικό Beach Hotel που αντηχεί την κίνηση της θάλασσας του Σαρωνικού και τα χρώματα της Μεσογείου.

AKTAION BEACH BOUTIQUE HOTEL & SPA

Σαρωνικός, 18010 Ελλάδα
Τηλ.: 22970-91222
E-mail: info@aktaionbeach.com

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα