Με παρουσία στην Ελλάδα η νέα συλλογή ξενοδοχείων της Hyatt, Inclusive Collection

16 May 2022, 12:59 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Με παρουσία στην Ελλάδα η νέα συλλογή ξενοδοχείων της Hyatt, Inclusive Collection

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Hyatt Hotels Corporation λανσάρει μια νέα συλλογή ξενοδοχείων, την Inclusive Collection, η οποία περιλαμβάνει 9 brand πολυτελών all inclusive ξενοδοχείων.

Έτσι, η Hyatt θα περιλαμβάνει 4 συλλογές ξενοδοχείων, τις Inclusive Collection, Boundless Collection, Independent Collection και Timeless Collection.

Τα brand που θα βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της Inclusive Collection είναι τα: Hyatt Ziva Resorts, Hyatt Zilara Resorts, Zoëtry Wellness & Spa Resorts, Secrets Resorts & Spas, Breathless Resorts & Spas, Dreams Resorts & Spas, Vivid Hotels & Resorts (έρχεται σύντομα), Alua Hotels & Resorts και Sunscape Resorts & Spas.

Όλα αυτά τα brand έχουν παρουσία στη Λατινική Αμερική ή την Καραϊβική, με εξαίρεση τα Vivid Hotels & Resorts τα οποία ακόμη δεν έχουν ανοίξει ή τα Alua Hotels & Resorts που περιλαμβάνουν μονάδες στην Ισπανία και την Ελλάδα (AluaSoul Zakynthos και Creta Princess Aquapark & Spa).

Τα ξενοδοχεία της Inclusive Collection επιτρέπουν στους επισκέπτες να βιώνουν τι πραγματικά σημαίνει να μένεις σε επιλεγμένα all-inclusive θέρετρα, προσφέροντας επιπλέον αποκλειστικά προγράμματα όπως Endless Privileges, Unlimited-Luxury και Unlimited-Fun, δήλωσε η αντιπρόεδρος του Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της AMResorts, κ. Erica Doyne.

Όπως δήλωσε η αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ της Hyatt Hotels, κ. Amy Weinberg, οι πελάτες της αλυσίδας αναζητούν περισσότερες επιλογές στην κατηγορία all inclusive και πλέον, μέσα από το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο των περισσότερων από 1.100 ξενοδοχείων, θα μπορούν να απολαμβάνουν τις συλλογές της Hyatt που ανταποκρίνονται στις ανάγκες καθενός από αυτούς.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα