«Μία ακόμα Χρυσή Διάκριση για τη Global Media στα Tourism Awards 2022»

12 May 2022, 13:10 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

«Μία ακόμα Χρυσή Διάκριση για τη Global Media  στα Tourism Awards 2022»

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Global Media διακρίνεται με ΧΡΥΣΟ βραβείο στα Tourism Awards 2022 που διοργανώθηκαν από την εταιρεία Boussias Communications τη Δευτέρα 09 Μαϊου.

Η πολύ σημαντική αυτή διάκριση στην ενότητα Digital Tourism και την κατηγορία Multichannel Marketing Strategy, έρχεται να επιβραβεύσει την επιτυχία της ψηφιακής καμπάνιας ‘Sunshine Discount 2021’ που έτρεξε και ολοκληρώθηκε από τη Global Media εκ μέρους της Aegean Airlines και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (EOT) και η οποία απέδωσε άκρως εντυπωσιακά αποτελέσματα τόσο σε επίπεδο αποτελεσματικότητας της διαφήμισης όσο και σε συνολικά στατιστικά εισερχόμενου τουρισμού από τις χώρες στόχευσης της καμπάνιας.

Η χρυσή αυτή βράβευση αναδεικνύει για ακόμα μία φορά την πολυετή εμπειρία της Global Media στο χώρο του Digital Marketing και ειδικά στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο τομέα του Τουρισμού. Διατηρώντας αποκλειστικές συνεργασίες για την Ελλάδα και την Κύπρο, με τεχνολογικές πλατφόρμες παγκοσμίου κύρους, η Global Media έχει καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα στην programmatic διαφήμιση για τα Ξενοδοχεία, τους Τουριστικούς Προορισμούς και πολλές ακόμα εταιρείες γύρω από τον Τουρισμό, καθώς διαχειρίζεται δισεκατομμύρια search και real-time traveler data, τα οποία μπορεί και συνδυάζει με πρωτοποριακές μεθόδους ανάλυσης της συμπεριφοράς των ταξιδιωτών σε πραγματικό χρόνο και πάντα σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών και machine learning.

«Η βράβευσή μας για 2η συνεχή χρονιά με GOLD βραβείο από έναν τόσο σημαντικό θεσμό όπως τα Tourism Awards 2022 και μετά από ένα χρονικό διάστημα που θεωρείται το πιο δύσκολο για τον παγκόσμιο τουρισμό, μας γεμίζει τουλάχιστον υπερηφάνεια και χαρά. Η εμπιστοσύνη που μας επιδεικνύουν οι 300+ πελάτες μας σε Ελλάδα μια Κύπρο,  αποτελεί για εμάς ίσως τη μεγαλύτερη αναγνώριση και μας ωθεί να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος», προσθέτει ο κος Κωστής Φρόνιμος, Director της Global Media.

Λίγα Λόγια για τη Global Media 

Η Global Media είναι ένα ανεξάρτητο Hybrid Media Ecosystem που προσφέρει εξελιγμένες υπηρεσίες Marketing στους πελάτες της σε Ελλάδα και Κύπρο τα τελευταία 20+ χρόνια. Εκπροσωπώντας αποκλειστικά, προηγμένες τεχνολογικά πλατφόρμες αλλά και παγκόσμια media groups, παρέχει  προηγμένες υπηρεσίες στους πελάτες της.

Με ένα πελατολόγιο που ξεπερνάει τους 300 ενεργούς πελάτες, η Global Media έχει καταφέρει να κερδίσει ήδη την εμπιστοσύνη της Ελληνικής και Κυπριακής αγοράς,  Ξενοδοχειακών Ομίλων αλλά και Ανεξάρτητων Μονάδων, καθώς και σημαντικών φορέων και stakeholders του Τουρισμού, όπως Τουριστικοί Οργανισμοί Προβολής, Περιφέρειες, Αεροπορικές, Εταιρείες Προβολής και Προώθησης,  επιχειρήσεις γύρω από τον Τουρισμό.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα