Η εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων «Selected Hideaways» διευρύνει τις δραστηριότητές της και επεκτείνει τις συνεργασίες της

11 May 2022, 10:40 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Η εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων «Selected Hideaways» διευρύνει τις δραστηριότητές της και επεκτείνει τις συνεργασίες της

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ακολουθώντας τα υψηλότερα πρότυπα και τις νεότερες εξελίξεις στη βιομηχανία του τουρισμού και της φιλοξενίας, η Selected Hideaways, έχοντας διανύσει επιτυχημένη πορεία στη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων σε ολόκληρη τη χώρα, διευρύνει δυναμικά τις δραστηριότητές της επεκτείνοντας τις συνεργασίες της σε 12 νέες. 

Έχοντας δημιουργήσει ένα δίκτυο ξενοδοχείων πέντε αστέρων υπό τη σκέπη της Selected Hideaways και διατηρώντας τη μοναδικότητά κάθε ξενοδοχείου, προωθούμε τον ξεχωριστό τους χαρακτήρα, δημιουργώντας πολύ προσεκτικά το brand του κάθε ξενοδοχείου, με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση της κάθε τουριστικής μονάδας.

Η εταιρεία Selected Hideaways στηρίζει την επιτυχημένη της πορεία σε ποιοτικές και μακροχρόνιες συνεργασίες. ’Παρά το γεγονός ότι η χρονιά ξεκινάει με προκλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, εμείς επενδύουμε στην εξωστρέφεια και στην επιλογή διαχείρισης εκλεπτυσμένων ξενοδοχειακών μονάδων.

Οι στόχοι μας επιτυγχάνονται μέσω ενός ολοκληρωμένου και διαρκώς εξελισσόμενου ηλεκτρονικού συστήματος κρατήσεων και πωλήσεων, υποστηρίζοντας τα ξενοδοχεία και διασφαλίζοντας την άμεση σύνδεση με τις καλύτερες τιμές και χωρίς επιπλέον χρεώσεις κράτησης, καθώς και άλλα σημαντικά πλεονεκτήματα και εκπτώσεις που προκύπτουν από το loyalty club μας.

Εξειδικεύοντας στο Consulting, Development και Marketing αλλά και στο κομμάτι των sales, που είναι ο βασικός πυλώνας, στόχος μας είναι το μέγιστο δυνατό Revenue κάθε ξενοδοχειακής μονάδας μέσω ξεχωριστών προγραμμάτων για κάθε επιχείρηση, ανάλογα με τις ανάγκες και τους ιδιαίτερους στόχους της, ενώ πλέον στο πλαίσιο του νέου μοντέλου συνεργασίας μας,  παρέχουμε τη νέα δυνατότητα του εξειδικευμένου Business Plan σε κάθε συνεργάτη μας.   

Ξεκινώντας τη νέα καλοκαιρινή τουριστική περίοδο η εταιρεία μας επεκτάθηκε σε νέους προορισμούς στην Ελλάδα, σε Σκιάθο, Μήλο, Σαντορίνη, Νάξο, Αίγινα, Λήμνο, Φολέγανδρο, Ρόδο, Κεφαλονιά, Σπέτσες, Σκιάθος και Λευκάδα, ενώ αναπτύσσεται παράλληλα και στο εξωτερικό. 

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των προϊόντων μας, η εταιρία μας θα συμμετάσχει στην διεθνή έκθεση τουρισμού στο Ντουμπάι.

Η  Selected Hideaways για το 2023 στοχεύει σε νέες συνεργασίες στο Ιόνιο, Μύκονο, Αθήνα αλλά και Ελβετία.

Θα χαρούμε να γίνει μια ανάλυση της επιχείρησής σας με δωρεάν business plan έως 31.8  προς την επιχείρηση σας για πιθανή συνεργασία το 2023. 

www.selectedhideaways.com 

info@selectedhideaways.com

Μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα!

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6396784133

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα