Hello Black Days! Τα ξενοδοχεία Civitel Olympic, Civitel Attik & Civitel Esprit υποδέχονται την Black Friday με προσφορά -30%!

25 Nov 2021, 10:35 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Hello Black Days! Τα ξενοδοχεία Civitel Olympic, Civitel Attik & Civitel Esprit υποδέχονται την Black Friday με προσφορά -30%!

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Απολαύστε ένα ιδιαίτερο city break στα Βόρεια προάστια της Αθήνας με την απόλυτη Black Friday προσφορά των ξενοδοχείων Civitel Olympic και Civitel Attik – Civitel Esprit, αμφότερα μέλη του ομίλου Civitel Hotels & Resorts

Επωφεληθείτε από την έκπτωση 30% και αξιοποιήστε στο έπακρο τη διαμονής σας στο Μαρούσι: εξερευνήστε τα διάσημα εμπορικά κέντρα που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τα ξενοδοχεία και προσφέρετε στον εαυτό σας μια άνετη και ασφαλή ταξιδιωτική εμπειρία που συνδυάζει τις σύγχρονες ανέσεις με τη διακριτική, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.

Η προσφορά Black Friday θα είναι διαθέσιμη για κρατήσεις μέχρι τις 30/11/2021 και για διαμονές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 30/04/2022.

Τα ξενοδοχεία Civitel Olympic, Civitel Attik & Civitel Esprit βρίσκονται στο Μαρούσι, στην καρδιά των Βορείων προαστίων της Αθήνας.

Κομψό και σύγχρονο, το ξενοδοχείο Civitel Olympic, ακριβώς απέναντι από το Ολυμπιακό Στάδιο, ξεχωρίζει για τον ελκυστικό, λιτό σχεδιασμό του και την ατμόσφαιρα που απηχεί την Ολυμπιακή δόξα της Ελλάδας. Το ξενοδοχείο απέχει 20 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και 25 λεπτά από το αεροδρόμιο και προσελκύει πελάτες με που ταξιδεύουν τόσο για εργασία όσο και για αναψυχή. Έχει αποδειχθεί πολύ δημοφιλές τόσο στους επιχειρηματικούς κύκλους όσο και τις αθλητικές ομάδες, τους διοργανωτές και επισκέπτες εκθέσεων, καθώς και σε όσους κάνουν τις αγορές τους στα πολυτελή εμπορικά κέντρα της περιοχής. Πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι στην περιοχή υπάρχουν γνωστά νοσοκομεία και ιατρικά κέντρα, ορισμένα από τα οποία είναι σε απόσταση μόνο λίγων λεπτών με τα πόδια.

Το Civitel Olympic προσφέρει δωρεάν εσωτερικό χώρο στάθμευσης, κομψό εστιατόριο, γυμναστήριο και ηχομονωμένα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi και διαδραστική τηλεόραση επίπεδης οθόνης.

Τα μοντέρνα δωμάτιά του είναι από τα πλέον ευρύχωρα και διαθέτουν άνετα κρεβάτια και μοντέρνο μπάνιο με μπανιέρα, προϊόντα περιποίησης KORRES και στεγνωτήρα μαλλιών. Παρέχεται δωρεάν επιλογή μαξιλαριού, θυρίδα ασφαλείας μεγέθους φορητού υπολογιστή, τσαγιέρα/καφετιέρα και δωρεάν πλήρως εφοδιασμένο μίνι μπαρ.

Το εστιατόριο στο Civitel Olympic προσφέρει στους επισκέπτες του βραβευμένο αμερικάνικο και ελληνικό πρωινό σε μπουφέ, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο a la carte με γεύσεις της μεσογειακής κουζίνας ενώ το μπαρ σερβίρει από εκλεκτές ποικιλίες καφέ μέχρι κοκτέιλ και οποιοδήποτε

Το Civitel Olympic βρίσκεται απέναντι από το Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Helexpo Palace. Διαθέτοντας τις δικές του αίθουσες συνεδριάσεων (μέγιστη χωρητικότητα 250 ατόμων στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του τελευταίου ορόφου), το ξενοδοχείο μπορεί να φιλοξενεί συναντήσεις, συνέδρια και ιδιωτικές κοινωνικές εκδηλώσεις.

Τα ξενοδοχεία Civitel Attik & Civitel Esprit δένουν αρμονικά και διακριτικά με το περιβάλλον τους, αποτελώντας μια όαση ηρεμίας στην καρδιά των βορείων προαστίων της Αθήνας. Τα ευρύχωρα δωμάτια, το πλούσιο πρωινό, οι Μεσογειακές γευστικές επιλογές και η ηλιόλουστη βεράντα του εστιατορίου με θέα στον καταπράσινο, αστικό κήπο και την αναζωογονητική πισίνα, μετατρέπουν αυτό το ξενοδοχείο σε ένα φανταστικό προορισμό απόδρασης.

Τα διάσπαρτα κτίρια των ξενοδοχείων Civitel Attik & Civitel Esprit με τα μεγάλα μπαλκόνια και τους καταπράσινους κήπους με την πισίνα, μαζί με τους κομψούς εσωτερικούς χώρους, δημιουργούν μια μοναδική φωτεινή και ευάερη αίσθηση στους επισκέπτες τους. Τα δωμάτια τους αντιπροσωπεύουν αναμφισβήτητα τα μεγαλύτερα δωμάτια σε αυτό το τμήμα της πόλης. Ήσυχα, ευρύχωρα και με καλόγουστη μίνιμαλ διακόσμηση, είναι ιδανικά για ταξιδιώτες που αποζητούν την άνεση σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας τους. Διαθέτουν άνετα κρεβάτια, δωρεάν μίνι μπαρ, δορυφορική τηλεόραση και κλιματισμό.

Ένα ευρύχωρο λόμπι με μοντέρνα διακόσμηση και ιδιαίτερες καλλιτεχνικές λεπτομέρειες υποδέχεται τους επισκέπτες, ενώ η επιβλητική ρεσεψιόν θα τραβήξει την προσοχή σας. Οι μεγάλες αίθουσες με το άπλετο φυσικό φως, εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σε συνδυασμό με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και το έμπειρο προσωπικό των ξενοδοχείων, είναι ιδανικές για την πραγματοποίηση συνεδρίων, συσκέψεων ή οποιουδήποτε είδους εκδηλώσεων. 

Τα Civitel Attik & Civitel Esprit απέχουν περίπου δέκα λεπτά από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της πόλης, καθώς και από τον σταθμό του τρένου και του προαστιακού που παρέχουν πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας, στο αεροδρόμιο, στο λιμάνι του Πειραιά, ακόμα και στην πόλη της Κορίνθου. Πολύ κοντά βρίσκεται το φημισμένο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας το οποίο είναι πολύ δημοφιλές σε δρομείς, λάτρεις του τζόκινγκ αλλά και ποδηλάτες.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα δύο ξενοδοχεία έχουν θεσπίσει επαρκή πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας καθώς και διαδικασίες λειτουργίας που εγγυώνται μια ασφαλή εμπειρία φιλοξενίας για όλους τους επισκέπτες τους. 

Κάντε κράτηση για τη διαμονή σας τώρα: https://civitelhotelsathens.reserve-online.net/

Civitel Olympic

Λεωφ. Κηφισίας 2A & Παντανάσσης., 15125 Μαρούσι, Αττική, Ελλάδα

T.+30 210 6801900

 olympic@civitelhotels.com

www.civitel.gr

 

Civitel Attik / Civitel Esprit

Ολυμπίας 11, 151 24 Μαρούσι, Αττική, Ελλάδα

T.+30 210 6101000

attik@civitelhotels.com

www.civitelattik.gr

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα