Emblems Collection: Η νέα συλλογή πολυτελών ξενοδοχείων από την Accor «ταξιδεύει» και στη Μύκονο

24 Nov 2021, 11:56 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Emblems Collection: Η νέα συλλογή πολυτελών ξενοδοχείων από την Accor «ταξιδεύει» και στη Μύκονο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τη συλλογή boutique ξενοδοχείων και πολυτελών θερέτρων, Emblems Collection παρουσίασε η Accor, με το εμβληματικό ξενοδοχείο Guiyang Art Center Hotel, Emblems Collection στην επαρχία Guizhou της Κίνας, να είναι το πρώτο παγκοσμίως που θα ανοίξει τις πύλες του τον Δεκέμβριο του 2022.

Έως το 2030, οι πόλεις που εξετάζονται για πιθανή ανάπτυξη 60 ξενοδοχείων Emblems Collection, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το Λονδίνο, το Άμστερνταμ, το Βερολίνο, τη Μαδρίτη, το Μαρακές, το Κάιρο, το Αμμάν, τη Ντόχα, τη Μόσχα, τη Μπανγκόκ, τη Σεούλ, το Σίδνεϊ, το Μόντρεαλ, τη Νέα Υόρκη, την Αβάνα, το Σαντιάγο, το Μπουένος Άιρες και το Μοντεβιδέο. Για το Emblems Collection Retreat, οι προορισμοί περιλαμβάνουν τη Μύκονο, την Τοσκάνη,  την Αλικαρνασσό, το Αλγκάρβε, το Μπαλί, τη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας και τη Ριβιέρα Μάγια του Μεξικού. Επίσης, το Παρίσι και η Πράγα είναι δύο βασικές πόλεις όπου τα πολυτελή ξενοδοχεία πολιτιστικής κληρονομιάς μπορεί να είναι υποψήφια για το Emblems Collection Heritage ή το Emblems Collection Signature.

Με τη δημιουργία της Emblems Collection, η Accor διευρύνει το αποτύπωμά της στον χώρο των εμπορικών brands και θα προσπαθήσει να επαναλάβει την επιτυχία ενός άλλου brand του Ομίλου - το MGallery Hotel Collection, με χαρτοφυλάκιο που αριθμεί πλέον περισσότερα από 100 boutique ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο. Με μια παρόμοια προσέγγιση ελεύθερου πνεύματος, αλλά επικεντρωμένη στην πολυτελή κατηγορία, η Emblems Collection θα διαθέτει μοναδικά ξενοδοχεία που είναι «εμβληματικά» λόγω των σχεδιαστών, της ιστορίας ή των προορισμών τους.

Αναλυτικά, τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα που εντάσσονται στη συλλογή Emblems θα εμπίπτουν σε τρεις κατηγορίες:

Emblems Collection Heritage, ξενοδοχεία που αποτελούν ορόσημα ενός προορισμού, κτίρια που συμβάλλουν στον χαρακτήρα μιας πόλης, ενός τόπου ή ενός έθνους, γιορτάζοντας τα χαρακτηριστικά της ιστορίας και των πολιτιστικών παραδόσεων.

Emblems Collection Retreat, παραλιακά ή ορεινά θέρετρα που προσφέρουν πολυτελείς εμπειρίες σπα και ευεξίας με ολιστική φροντίδα και εμπλουτισμό μέσω γαλήνιων τελετουργιών.

Emblems Collection Signature, ξενοδοχεία με ντιζάιν υψηλής αισθητικής που φέρουν την υπογραφή των σχεδιαστών ή των κατοίκων που συνέβαλαν στη μοναδική κληρονομιά του ξενοδοχείου.

Σχετικά, ο  κ. Sébastien Bazin, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Accor, ανέφερε ότι η Emblems Collection προσθέτει μια φρέσκια και συναρπαστική νέα διάσταση στις πολυτελείς επιλογές της Accor. Βασικός στόχος της στρατηγικής ανάπτυξης και επέκτασης, είναι η απόκτηση brands και συλλογών πολυτελείας, διασφαλίζοντας παράλληλα την ανάπτυξη και εξέλιξη των 40 και πλέον brands που διαθέτει στο δίκτυό της. Σύμφωνα με τον κ. Bazin, τα ξενοδοχεία της Emblems Collection είναι εκείνα που αναζητούν ταξιδιώτες οι οποίοι εκτιμούν τις εμπειρίες υψηλών προδιαγραφών. Eπιπλέον, οι ξενοδόχοι τους λατρεύουν τα ανεξάρτητα brands τα οποία έχουν δημιουργήσει, ενώ επιθυμούν τα οφέλη που απορρέουν από έναν παγκόσμιο συνεργάτη. 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα