Όμιλος Andronis: Κατασκευή κατοικιών για τη στέγαση των εργαζομένων στη Σαντορίνη

11 Oct 2021, 14:59 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Όμιλος Andronis: Κατασκευή κατοικιών για τη στέγαση των εργαζομένων στη Σαντορίνη

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο όμιλος Andronis προχωρά στην κατασκευή κατοικιών προσωπικού για τη στέγαση των εργαζομένων του στη Σαντορίνη.
 
Στις 20 Σεπτεμβρίου, μέλη του προσωπικού του ομίλου Andronis, μαζεύτηκαν στην περιοχή Μπαξέδες της Σαντορίνης για να γιορτάσουν το ξεκίνημα των έργων οικοδόμησης των μελλοντικών τους σπιτιών. 

Το έργο θα αποτελείται συνολικά από 200 οικήματα, η κατασκευή ενός σημαντικού αριθμού εκ των οποίων υπολογίζεται να έχει ολοκληρωθεί έως τον Μάιο του 2022, ώστε να φιλοξενήσουν τους πρώτους κατοίκους της επερχόμενης σεζόν. Εκτός από τις κατοικίες, τα σχέδια συμπεριλαμβάνουν χώρους στάθμευσης, εστιατόριο, mini market, play area, χώρο ελεύθερης άθλησης, και κοινόχρηστα πλυντήρια, ώστε να καλύπτουν όλες τις βασικές ανάγκες των ενοίκων τους. 
 
Ο όμιλος, με το εγχείρημά του αυτό, αποδεικνύει πως η ικανοποίηση των εργαζομένων του αποτελεί προτεραιότητα και έρχεται να δώσει λύση στο πιο βασικό πρόβλημα της διαμονής τους στο νησί...την ποιότητα των κατοικιών τους.

Ο κ. Μιλτιάδης Ανδρώνης επισημαίνει: "Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες και τις επιθυμίες του ξενοδοχειακού μας προσωπικού και βάζοντας πάντα ως προτεραιότητα την παροχή διαμονής υψηλής ποιότητας για όλους, επισκέπτες και εργαζόμενους, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε ένα έργο που ανεβάζει το βιοτικό επίπεδο δίνοντας παράλληλα υπόσχεση για συνεχή επένδυση προς αυτή τη κατεύθυνση”.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα