Τρία νέα ξενοδοχεία στη Σκιάθο ανοίγει το 2022 ο Όμιλος Philian Hotels & Resorts

08 Oct 2021, 11:01 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Τρία νέα ξενοδοχεία στη Σκιάθο ανοίγει το 2022 ο Όμιλος Philian Hotels & Resorts

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Την επέκτασή του στη Σκιάθο με 3 νέα ξενοδοχεία ανακοίνωσε ο Ομιλος Philian Hotels & Resorts. Τα νέα ξενοδοχεία θα λειτουργήοουν τον Μάιο και θα έχουν συνολική δυναμικότητα 270 κλινών.

Τα 3 ξενοδοχεία είναι:

  • Το νέο 5* Skiathos Avaton Suites & Villas, που θα είναι συνέχεια του 4*  Skiathos Avaton Hotel, το οποίο άνοιξε το 2020. Θα αποτελείται από 21 σουίτες από 40 τ.μ. έως και 70 τ.μ. όλα με ιδιωτική πισίνα ή king size jacuzzi, ενώ οι βίλλες θα είναι 150 τ.μ. με ιδιωτική πισίνα. Το σημείο αναφοράς θα είναι ο καταρράκτης στην κεντρική πισίνα όπου θα λειτουργήσει και το νέο fine dining εστιατόριο. Όλες οι σουίτες θα έχουν θέα στην παραλία της Μεγάλης Άμμου. 
  • Το Thalassa θα είναι το νέο 4* ξενοδοχείο του Ομίλου με 120 κλίνες, 30 μέτρα από την παραλία της Μεγάλης Άμμου. Όλα τα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι θα ανακαινιστούνε πλήρως καθώς θα δημιουργηθούν νέα bar και ένα κεντρικό εστιατόριο.
  • Το Casa Blue Skiathos Town θα είναι το τέταρτο κατάλυμα του brand « Casa Blue», που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2020. Στόχος του Ομίλου είναι να δημιουργηθεί μία νέα και άνετη διαμονή στην καρδιά της Χώρας μόλις 30 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο του νησιού, την οδό Παπαδιαμάντη. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Philian Hotels & Resorts κ. Μάκης Κουκουλάκης δήλωσε σχετικά με την επέκταση του Ομίλου:

"Παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε εδώ και δύο χρόνια λόγω της παγκόσμιας πανδημίας, ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Πήραμε το ρίσκο να συνεχίσουμε τις επενδύσεις μας όπως κάνουμε κάθε χρόνο και ιδιαίτερα στο νησί της Σκιάθου με 270 νέες κλίνες. Με αυτές τις προσθήκες πλέον φτάνουμε στις 725 κλίνες σε Θεσσαλονίκη και Σκιάθο, ενώ τα νέα καταλύματα θα είναι 5 και 4 αστέρων. Στόχος, φυσικά του Ομίλου μας ,είναι η συνεχιζόμενη  ανάπτυξη  και ευελπιστούμε το 2023 να ξεπεράσουμε τις 1000 κλίνες αν μας το επιτρέψουνε οι παγκόσμιες συγκυρίες". ’’

*Ο Ομιλος Philian Hotels & Resorts λειτουργεί 13 ξενοδοχεία σε Θεσσαλονίκη και Σκιάθο, ενώ παρέχει και υπηρεσίες management σε καταλύματα στην Χαλκιδική και στο Πήλιο.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα