Travelodge: 750 νέες θέσεις εργασίας για τα ξενοδοχεία της

30 Sep 2021, 12:13 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Travelodge: 750 νέες θέσεις εργασίας για τα ξενοδοχεία της

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τις φθινοπωρινές προσλήψεις ξεκίνησε η Travelodge, η πρώτη οικονομική αλυσίδα ξενοδοχείων του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία λειτουργεί πάνω από 578 ξενοδοχεία στη χώρα, προσπαθώντας να καλύψει άμεσα 750 θέσεις πλήρους και μερικής απασχόλησης.

Οι 720 θέσεις αφορούν σε διοικητικές θέσεις όπως διευθυντές ξενοδοχείων,  υποδιευθυντές, μέλη των ομάδων F & B, ρεσεψιονίστ και καμαριέρες.  Επιπλέον, η εταιρεία επιδιώκει να καλύψει 30 θέσεις στα κεντρικά της γραφεία στο Thame, Oxfordshire, με αντικείμενα που μεταξύ άλλων αφορούν σε Οικονομικά, HR, IT, Marketing, Δημόσιες Σχέσεις, Πωλήσεις και άλλες ανάγκες της Travelodge.

Σημειώνεται ότι η Travelodge, υποστηρίζοντας τους εργαζόμενους γονείς, προσφέρει και ένα πρόγραμμα εργασίας κοντά στο σπίτι, κατά τις ώρες που ταιριάζουν με το σχολικό πρόγραμμα και με παροχές κατάλληλες για οικογένειες. Οι εν λόγω παροχές συμπεριλαμβάνουν εκπτώσεις 50% σε όλα τα ξενοδοχεία της, μεγάλες εκπτώσεις σε καταστήματα, ασφαλιστήρια συμβόλαια, συνταξιοδοτικά προγράμματα και άλλα.

Τέλος, η Travelodge σχεδιάζει να ανοίξει 17 νέα ξενοδοχεία το 2021, δημιουργώντας πάνω από 360 νέες θέσεις εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα