12 νέες ξενοδοχειακές αφίξεις αυτό το καλοκαίρι στα νησιά και στην Αθήνα

25 Feb 2021, 12:26 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

12 νέες ξενοδοχειακές αφίξεις αυτό το καλοκαίρι στα νησιά και στην Αθήνα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Tα πιο «καυτά» νέα ξενοδοχεία που ανοίγουν στην Ελλάδα το 2021 παρουσιάζει η Telegraph, προτείνοντάς τα ως ιδανικά για το καλοκαίρι που έρχεται.

Πρόκειται για τα ακόλουθα...

Aristide, Σύρος

Βρίσκεται στην Ερμούπολη και αποτελείται από 9 σουίτες. Πρόκειται για οικογενειακό ξενοδοχείο που δίνει την αίσθηση του σπιτιού, και είναι διανθισμένο με τη σύγχρονη τέχνη. Στα δωμάτια προσφέρονται βιοδιασπώμενες παντόφλες, καλυντικά φιλικά στο περιβάλλον και δεν επιτρέπεται η χρήση πλαστικών μιας χρήσεως.

Οι τιμές ξεκινούν από 155 λίρες ανά διανυκτέρευση.

Kalesma, Μύκονος

Βρίσκεται επάνω από την παραλία Όρνος και αποτελείται από 25 σουίτες και βίλες με ταράτσες που έχουν θέα στη θάλασσα και ιδιωτικές πισίνες. Το ξενοδοχείο χαρακτηρίζεται από διακριτική πολυτέλεια όμως οι τιμές ξεκινούν από 1.033 λίρες για μια οικογενειακή σουίτα. Προσφέρεται δε εξαιρετικό φαγητό.

Moon and Stars, Αθήνα

Στεγάζεται σε κτίριο της δεκαετίας του 1920 και βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Αποτελούσε το σπίτι και εργαστήριο ενός κατασκευαστή παιχνιδιών και διαθέτει πέντε σουίτες που συνδυάζουν το παλαιό με το καινούριο. Το ξενοδοχείο σχεδίασε και λειτουργεί το ζευγάρι Θεόδωρος Βασιλειάδης και Βάσω Αδάμου. Στην ταράτσα προσφέρεται πρωινό με θέα στην Ακρόπολη. Επιπλέον, ο κ. Θεόδωρος κάνει ξεναγήσεις στην πόλη με ένα κόκκινο Fiat 500 με στάσεις σε καφέ και σημεία πικνίκ.

Οι τιμές ξεκινούν από 77 λίρες τη βραδιά.

Cretan Malia Park, Κρήτη

Παραθαλάσσιο resort με εντυπωσιακό ντιζάιν. Το φαγητό ετοιμάζεται με τοπικά βιολογικά υλικά ενώ προσφέρεται η δυνατότητα για προγράμματα πιλάτες, διασκέδαση των παιδιών στις δύο πισίνες, χώρος διασκέδασης, playroom καθώς και σινεμά αποκλειστικά για εφήβους.

Οι τιμές ξεκινούν από 142 λίρες τη βραδιά.

White Pebble Suites, Μήλος 

Είναι ξενοδοχείο αποκλειστικά για ενήλικες με 12 σουίτες και ένα μικρό σπα. Βρίσκεται στην παραλία Πολλώνια.

Οι τιμές ξεκινούν από 198 λίρες τη διανυκτέρευση.

The Modernist, Αθήνα 

Το ξενοδοχείο διαθέτει μονόχρωμους μαύρους, λευκούς και γκρι εσωτερικούς χώρους και ακόμα και τα πιο μικρά δωμάτια δεν είναι κλειστοφοβικά. Το roof garden έχει θέα στην Ακρόπολη, και γίνεται εξωτερικό σινεμά και στο καφέ του ισογείου φιλοξενούνται έργα ντόπιων καλλιτεχνών.

Οι τιμές ξεκινούν από 121 λίρες τη βραδιά.

Skinopi Lodge, Μήλος

Αποτελεί την επιτομή της Κυκλαδίτικης απλότητας. Η μοναδική κίνηση δημιουργείται από τις βάρκες και κατσίκες και το ξενοδοχείο περιβάλλεται από ελαιόδεντρα. Τέσσερις νέες βίλες ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό το καλοκαίρι του 2021, ανεβάζοντας το σύνολό τους σε 7. Η μεγαλύτερη θα είναι προσαρμοσμένη στο τοπίο και θα έχει καμουφλάζ με πράσινη οροφή.

Οι τιμές ξεκινούν από 250 λίρες τη βραδιά.

OKU, Κως

Το OKU είναι η μετενσάρκωση του brand Casa Cook που είχε λανσάρει ο Thomas Cook. Tο ξενοδοχείο προσφέρει γιόγκα δίπλα στη θάλασσα, εστιατόριο με πιάτα από τοπικά υλικά και ανοικτό σινεμά.

Οι τιμές ξεκινούν από 155 λίρες τη βραδιά.

Santorini Sky, Σαντορίνη

Πρόκειται για μια σύγχρονη μετάφραση του υπόσκαφου. Διαθέτει έξι βίλες στις όχθες του Προφήτη Ηλία που αποτελεί το υψηλότερο σημείο του νησιού. Διαθέτει θερμαινόμενες πισίνες, και βρίσκεται πέντε λεπτά από το χωριό Πύργος όπου το Santorini Sky έχει δύο ακόμη βίλες.

Οι τιμές ξεκινούν από 214 λίρες τη βραδιά.

Marbella Elix, Πάργα

Βρίσκεται στο Καραβοστασι και αποτελεί τη μετεξέλιξη ενός παλαιού resort έπειτα από ανακαίνιση. Διαθέτει μπαλκόνια και πισίνες υπερχείλισης ενώ οι εσωτερικοί χώροι διαθέτουν φυσικό φωτισμό. Προσφέρονται ακόμα δυνατότητες για γυμναστική και ευεξία και υπάρχει ένα adventure club για παιδιά.

Οι τιμές ξεκινούν από 121 λίρες τη βραδιά.

Numo, Κρήτη 

Βρίσκεται σε μια από τις μεγαλύτερες παραλίες της Κρήτης, Κουτσουνάρι. Διαθέτει beach club και ενδείκνυται για καταδύσεις, πεζοπορία ή ημερήσιο ταξίδι στη Χρυσή.

Οι τιμές ξεκινούν από 121 λίρες τη βραδιά.

Cosme, Πάρος

Αποτελεί προϊόν συνεργασίας του αρχιτέκτονα Στάμου Χονδροδημου με την Kanava hotels και βρίσκεται έξω από τη Νάουσσα. Ανοίγει τον Ιούλιο του 2021 και θα διαθέτει 40 δωμάτια με κυκλαδίτικη αισθητική, σπα, πολυτελές εστιατόριο και ιδιωτικό beach club.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα