Service Properties Trust: Μεταβίβαση της διαχείρισης 78 ξενοδοχείων από τη Marriott International στη Sonesta

16 Feb 2021, 10:10 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Service Properties Trust: Μεταβίβαση της διαχείρισης 78 ξενοδοχείων από τη Marriott International στη Sonesta

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση branding και διαχείρισης 78 ξενοδοχείων της Service Properties Trust (SVC) από τη Marriott International, Inc. στη Sonesta International Hotels Corporation, ενώ προγραμματίζεται η μεταβίβαση ακόμη 10 ξενοδοχείων έως τα τέλη Μαρτίου.

Ειδικότερα, η SVC συνήψε βραχυπρόθεσμες συμφωνίες διαχείρισης με τη Sonesta για τη διαχείριση των 78 ξενοδοχείων, με όρους ουσιαστικά σύμφωνους με τις παλαιότερες συμβάσεις διαχείρισης με τη Sonesta, οι οποίες λήγουν στις 31 Δεκεμβρίου 2021. Επιπλέον, η SVC θα συνάψει παρόμοιες συμβάσεις διαχείρισης με τη Sonesta και για τα δέκα ξενοδοχεία που έχουν προγραμματιστεί να μεταβιβαστούν μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Τα 88 συνολικά ξενοδοχεία, περιλαμβάνουν ένα ξενοδοχείο Royal Sonesta, δύο ξενοδοχεία Sonesta, 32 Sonesta ES Suites, τέσσερα Sonesta Simply Suites και 49 επώνυμα Sonesta Select.

Σε σχετική του δήλωση ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της SVC, John Murray, ανέφερε ότι η SVC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιτυχή μεταβίβαση 78 ξενοδοχείων στη Sonesta, με την επιπλέον μεταβίβαση ακόμη 10 ξενοδοχείων, διαδικασία που θα ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες. Μεταξύ άλλων, ο κ. Murray επεσήμανε ότι ως ιδιοκτήτης της Sonesta κατά 35%, η SVC θα επωφεληθεί από την ανάπτυξη της Sonesta, ενώ θα συμβάλλει περισσότερο στην ανάκαμψη των εν λόγω ξενοδοχείων.  Η αναδιαμόρφωση των ξενοδοχείων με τη Sonesta θα προσφέρει στην SVC  μεγαλύτερη ευελιξία, ώστε να διαχειριστεί τις σημερινές προκλήσεις της αγοράς και να λάβει αποφάσεις, τόσο  για τις διαθέσεις, όσο και για τις εναλλακτικές χρήσεις, οι οποίες αναμένεται ότι θα έχουν θετικό αντίκτυπο στη μελλοντική απόδοση του χαρτοφυλακίου.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα