Στα 10 δημοφιλέστερα ξενοδοχεία της Κρήτης στη γερμανόφωνη αγορά το Petousis Hotel & Suites

20 Jan 2021, 14:13 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Στα 10 δημοφιλέστερα ξενοδοχεία της Κρήτης στη γερμανόφωνη αγορά το Petousis Hotel & Suites

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Άλλη μια σημαντική διάκριση για το 4 αστέρων ξενοδοχείο Petousis Hotel & Suites στην Κρήτη, αυτή τη φορά με το κορυφαίο βραβείο HolidayCheck Special Award 2021.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου κ. Ζαχαρίας Πετούσης δήλωσε για τη βράβευση:

«Το βραβείο αυτό αποτελεί μια ακόμη επιβράβευση των προσπαθειών  που καταβάλλουν  η διοίκηση, η διεύθυνση και οι εργαζόμενοι του Petousis Hotel & Suites και μας δεσμεύει να συνεχίσουμε την αναβάθμιση των υπηρεσιών μας και τη συνεχή προσφορά στους επισκέπτες μας»

Τα βραβεία HolidayCheck Special Award 2021 αφορούν στα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία της σεζόν που μας πέρασε, σύμφωνα με την αξιολόγηση τους από το γερμανόφωνο κοινό (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία), το οποίο αποτελεί την κύρια αγορά του τουριστικού προϊόντος της Κρήτης.

Τα τελευταία 40 και πλέον χρόνια η οικογένεια Πετούση, που δραστηριοποιείται επιτυχώς στον τομέα της εστίασης και τα τελευταία 15 χρόνια και στον χώρο της εμπορίας και διανομής υγραερίου CoralGas του Ομίλου MotorOil, κερδίζει και το στοίχημα της φιλοξενίας μετά την πλήρη ανακαίνιση και επέκταση του συγκροτήματος διαμερισμάτων  σε πρότυπο ξενοδοχείο 4 αστέρων στην παραθαλάσσια περιοχή της Αμμουδάρας.

Το "Petousis Hotel & Suites" διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια, καλαίσθητες σουίτες με  πισίνα, διακοσμημένες με ιδιαίτερη φινέτσα. Στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, λειτουργεί εστιατόριο με εξαιρετικής ποιότητας παραδοσιακά εδέσματα, επιχειρηματικό κέντρο ,lounge bar, pool bar και 2 πισίνες.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα