Virtual art tours στο Athens Capital Hotel-MGallery Collection

21 Dec 2020, 16:16 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Virtual art tours στο Athens Capital Hotel-MGallery Collection

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Έχοντας βαθιά ριζωμένη την Τέχνη στη φιλοσοφία του, το Athens Capital Hotel-MGallery Collection παρουσιάζει μια μοναδική online ξενάγηση στα έργα Τέχνης που φιλοξενεί.

Αναπόσπαστο κομμάτι των ξενοδοχείων της MGallery Hotel Collection και της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε., η Τέχνη πρωταγωνιστεί στο Athens Capital Hotel-MGallery Collection από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του. Παρούσα σε κάθε σημείο του ξενοδοχείου, η Τέχνη διατηρεί τον αιώνιο ρόλο της φέρνοντας κοντά ανθρώπους από κάθε σημείο του κόσμου, μεταφέροντας το μήνυμα του “μαζί” ακόμα και όταν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν.

Με τις ημέρες των γιορτών να πλησιάζουν σημαίνοντας την ολοκλήρωση μιας ιδιαίτερης για όλους χρονιάς, το ξενοδοχείο συστήνει τον art χαρακτήρα του διαδικτυακά μέσα από έναν χορό όμορφων στιγμών και συναισθημάτων, όπως αυτά που ταιριάζουν στις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προετοιμάζοντας τους φίλους του για όσα θα ζήσουν όταν θα έχουν και πάλι τη δυνατότητα να το επισκεφθούν.

Τα φώτα ανάβουν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του ξενοδοχείου με την μπαλαρίνα Έλλη Τσιτσιπά να ισορροπεί με μαεστρία στις πουέντ της στους ρυθμούς των πιο ξεχωριστών γιορτινών μελωδιών ξεναγώντας σας παράλληλα στην εμπειρία φιλοξενίας που το Athens Capital Hotel-MGallery Collection προσφέρει.

Πιρουέτες στη μαρμάρινη σκάλα που μαρτυρά το παρελθόν και γίνεται γέφυρα για το σύγχρονο παρόν και μέλλον, περίτεχνες φιγούρες μπροστά από τα αυθεντικά έργα Τέχνης που κοσμούν κάθε γωνιά του ξενοδοχείου, ζεστά βλέμματα και χαμόγελα που φανερώνουν τη θερμή υποδοχή συνθέτουν τη γιορτινή εικόνα του ξενοδοχείου και διηγούνται την ιστορία της Τέχνης που το αγκαλιάζει. 

Ο χορός γίνεται το εφαλτήριο για μια σειρά από virtual art tours που θα ξεκινήσουν να παρουσιάζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Athens Capital Hotel-MGallery Collection με τη νέα χρονιά. Η εικαστική σύμβουλος του ξενοδοχείου, Μαρία Μιγάδη, μιλά για τη φιλοσοφία της συλλογής που διαθέτει το Athens Capital Hotel-MGallery Collection, τη σκέψη γύρω από την τοποθέτηση κάθε έργου, αφηγείται την ιστορία τους και σκιαγραφεί το ύφος των καλλιτεχνών μεταφέροντας το πνεύμα της σύγχρονης ελληνικής Τέχνης.

Φιλοξενία και Τέχνη συναντώνται με τον πιο δημιουργικό τρόπο σε ένα ταξίδι που θα μας συντροφεύει μέχρι να συναντηθούμε ξανά, γράφοντας μαζί την ιστορία του Athens Capital Hotel-MGallery Collection.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα