Four Seasons Astir Palace Hotel Athens: Εορταστικό πακέτο με έκπτωση 20%

19 Dec 2020, 12:39 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Four Seasons Astir Palace Hotel Athens: Εορταστικό πακέτο με έκπτωση 20%

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Σε χριστουγεννιάτικο κλίμα μπαίνει το Four Seasons Astir Palace Hotel της Αθήνας, προτείνοντας το πακέτο εορταστικής απόδρασης Festive Riviera Escape,  με έκπτωση  20% στην τιμή του Bed and Breakfast και για διαμονές διάρκειας από 1 έως 9 ημέρες.

Το πακέτο περιλαμβάνει τη διανυκτέρευση, πρωινό για δύο άτομα και πίστωση 100 ευρώ ανά διαμονή για χρεώσεις τροφίμων και ποτών εντός του ξενοδοχείου. Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα κράτησης των πακέτων εορταστικών δείπνων στο δωμάτιο, σε ειδική επιπλέον τιμή.

Ενδεικτικά, η διανυκτέρευση την παραμονή των Χριστουγέννων και αναχώρηση την ημέρα των Χριστουγέννων, σε δίκλινο δωμάτιο 44 τ.μ. με θέα στη θάλασσα, ξεκινά από 392 ευρώ, ενώ η διανυκτέρευση σε σουίτα 132 τ.μ. με πισίνα, ξεκινά από 3.512 ευρώ.

Σημειώνεται ότι όλες οι προσφορές υπόκεινται σε διαθεσιμότητα κατά την κράτηση και δεν ισχύουν σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά ή για ομάδες. Οι τιμές αναγράφονται ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση, ποικίλλουν ανάλογα με την ημερομηνία άφιξης και τη διάρκεια της διαμονής και δεν περιλαμβάνουν τους ισχύοντες φόρους, τέλη υπηρεσιών, εισφορές, ή επιπλέον χρεώσεις, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά. Τέλος, ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις πρόωρης αναχώρησης. 

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα