Στην Brown Hotels το ξενοδοχείο “Χανικιάν” στους Αγίους Θεοδώρους

16 Oct 2020, 13:12 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Στην Brown Hotels το ξενοδοχείο “Χανικιάν” στους Αγίους Θεοδώρους

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στην ξενοδοχειακή αλυσίδα Brown Hotels πέρασε το ξενοδοχείο "Χανικιάν" στους Αγίους Θεοδώρους.

Το Loutrakiblog.gr δημοσιεύει φωτογραφία με ένα τεράστιο πανό στην πρόσοψη του ξενοδοχείου ΧΑΝΙΚΙΑΝ, με το οποίο οι αγοραστές, ενημερώνουν ότι “ένα ακόμα ξενοδοχείο του Ομίλου Brown γεννιέται”.

Η Brown Hotels, όπως αναφέρεται, έχει ήδη αποκτήσει το ιστορικό ξενοδοχείο Loutraki Palace.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Meni Weitzman, μέλος της Διοίκησης της Brown Hotels και εκπρόσωπος του GCH HOTEL GROUP, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες ξενοδοχειακού management της Ευρώπης, συναντήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου με το Δήμαρχο Λουτρακίου κ. Γιώργο Γκιώνη στο δημαρχείο της πόλης και τον ενημέρωσε για τις επενδυτικές κινήσεις της αλυσίδας.

Το ξενοδοχείο “Χανικιάν, σύμφωνα με το korinthia.net.gr, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Κορινθίας και δημιουργήθηκε το 1975 από τρία αδέρφια, Αρμενικής καταγωγής, τους αδερφούς Χανικιάν. Μεσουράνησε μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1980, αλλά από το 1990 και μετά άρχισε να φθίνει. Ήδη από το 1988 η διαχείριση του ξενοδοχείου είχε φύγει από τα χέρια των τριών αδερφών και είχε περάσει σε ενοικιάστρια εταιρεία, για να ολοκληρωθεί ο κύκλος της ζωής του το 2001.

Όπως γράφει το agioitheodoroi.gr, το πάλαι ποτέ εντυπωσιακό ξενοδοχείο παρέμενε ανενεργό εδώ και έτη. Η αγοράστρια εταιρεία έχει ξεκινήσει ήδη τις εργασίες ανακαίνισης προκειμένου να μετατραπεί σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Σύμφωνα με πληροφορίες όλες οι εργασίες θα έχουν αποπερατωθεί μέχρι τον Μάϊο του 2021 ούτως ώστε να λειτουργήσει κατά την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα