Βράβευση του NJV Athens Plaza για τις δράσεις σε θέματα Αειφορίας

15 Oct 2020, 12:46 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Βράβευση του NJV Athens Plaza για τις δράσεις σε θέματα Αειφορίας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στο πλαίσιο των 11ων Ετήσιων GIFTTS Pineapple Awards, η Preferred Hotels & Resorts* απένειμε, όπως κάθε χρόνο, βραβεία στα ξενοδοχεία-μέλη της που επιδεικνύουν ισχυρή δέσμευση σε θέματα Φιλανθρωπίας, Αειφορίας, Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Συνεισφοράς στο πλαίσιο του προγράμματος «Great Initiatives for Today's [Tomorrow's] Society» (GIFTTS).

Νικητής στην κατηγορία της Αειφορίας για το 2020 αναδείχθηκε το NJV Athens Plaza. Το ξενοδοχείο διακρίθηκε ανάμεσα σε 80 και πλέον ξενοδοχεία παγκοσμίως για τις περιβαλλοντικές του δράσεις και τις καινοτόμες πολιτικές που έχει αναπτύξει σε θέματα βιωσιμότητας.

Η Γενική Διευθύντρια του NJV Athens Plaza Βάνα Λαζαράκου με αφορμή τη διάκριση του ξενοδοχείου μεταξύ άλλων δήλωσε: «Η υπευθυνότητα που επιδεικνύει το Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, σε θέματα βιωσιμότητας και αειφορίας, είναι αυτή που μας έφερε σήμερα αυτό το εξαιρετικά τιμητικό βραβείο. Η περιβαλλοντική μας ευαισθησία και όχι μόνο, είναι άμεσα συνδεδεμένη με το επιχειρηματικό μας μοντέλο. Αποτελεί βασικό στοιχείο της στρατηγικής μας και αγκαλιάζεται από όλο το Ανθρώπινο Δυναμικό μας. Ευχαριστούμε την Preferred Hotels & Resorts που πιστεύει σε εμάς και αποτελεί έναν αδιαμφισβήτητο σύμμαχό μας».

Σχετικά με τη Preferred Hotels & Resorts:

H Preferred Hotels & Resorts, με έδρα στο Newport Beach της California, είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα ανεξάρτητων ξενοδοχείων στον κόσμο εκπροσωπώντας περισσότερα από 750 πολυτελή ξενοδοχεία, θέρετρα και κατοικίες σε 85 χώρες. Η Preferred Hotels & Resorts συνδέει τους απαιτητικούς ταξιδιώτες με την μοναδική πολυτελή εμπειρία φιλοξενίας που ικανοποιεί τις προτιμήσεις ζωής και το στυλ τους για κάθε περίσταση.

Σχετικά με το NJV Athens Plaza:

To NJV Athens Plaza βρίσκεται το κέντρο της Αθήνας, στην ιστορική Πλατεία Συντάγματος, και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου φιλοξενίας από το 1980. Με λαμπρή και μακρά πορεία 40 ετών, το NJV Athens Plaza καλωσορίζει επισκέπτες από όλο τον κόσμο προσφέροντας απαράμιλλη φιλοξενία και υπηρεσίες σε σύγχρονα δωμάτια και σουίτες. Διαθέτει 162 δωμάτια και 18 σουίτες με υψηλών προδιαγραφών παροχές. Οι χώροι συσκέψεων και εκδηλώσεων διαθέτουν υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό και μπορούν να εξυπηρετήσουν πάσης φύσης εκδηλώσεις όπως συνέδρια και επαγγελματικά γεύματα. Βρίσκεται κοντά στο μετρό, στα τραμ, λεωφορεία και τα τρόλεϊ. Διαθέτει πλούσιες επιλογές απόλαυσης φαγητού όπως στο εστιατόριο The Parliament το οποίο προσφέρει μεσογειακές γεύσεις a la carte, στο Explorer’s Bar Bistro ένα εκλεπτυσμένο bar με αέρα Βρετανικού club με finger food, ποτά, κοκτέιλ και μοναδική λίστα κρασιών ενώ το Plaza Café αποτελεί τον ιδανικό προορισμό απόλαυσης καφέ και φαγητού στο κέντρο της Αθήνας. 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα