Λουκέτο στο ιστορικό ξενοδοχείο The Roosevelt Hotel στη Ν.Υόρκη

10 Oct 2020, 13:10 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Λουκέτο στο ιστορικό ξενοδοχείο The Roosevelt Hotel στη Ν.Υόρκη

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Γνωστό ως «η Μεγάλη Κυρία της Λεωφόρου Μάντισον», το ξενοδοχείο The Roosevelt Hotel ξεκίνησε τη λειτουργία του την Εποχή της Τζαζ και πρόσφερε στους επισκέπτες του μονάδες με ειδικά κατασκευασμένα έπιπλα και ζεστούς, γήινους τόνους. 

Τι ιστορικό ξενοδοχειο, το οποίο ανήκει στην  Pakistan International Airline (PIA), μετά από 94 χρόνια λειτουργίας, ανακοίνωσε ότι θα κλείσει μόνιμα τις πόρτες του στις 31 Οκτωβρίου λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης στις Ηνωμένες Πολιτείες,λόγω της πανδημίας του κορωναϊού.

Το Roosevelt Hotel βρίσκεται στην οδό 45 East 45th Street (μεταξύ της λεωφόρου Madison και της λεωφόρου Vanderbilt) στο Midtown Manhattan, στη Νέα Υόρκη.

Το ξενοδοχείο άνοιξε στις 22 Σεπτεμβρίου 1924 και έλαβε το όνομά του προς τιμήν του Προέδρου Theodore Roosevelt,

Το Roosevelt Hotel διαθέτει 1.025 δωμάτια, εκ των οποίων 52 σουίτες. Η προεδρική σουίτα 360 τ.μ., διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, κουζίνα, επίσημο σαλόνι και τραπεζαρία και μια περιμετρική βεράντα, ενώ τα δωμάτια είναι παραδοσιακά διακοσμημένα, με έπιπλα από ξύλο μαόνι και ανοιχτόχρωμα καλύμματα κρεβατιών, σύμφωνα με τον ιστότοπο του ξενοδοχείου.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα