Bloomberg: Η πανδημία δημιουργεί μια νέα τάση στους εύπορους Αμερικανούς- επιλέγουν μακράς διάρκειας διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία

30 Aug 2020, 11:52 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Bloomberg: Η πανδημία δημιουργεί μια νέα τάση στους εύπορους Αμερικανούς- επιλέγουν μακράς διάρκειας διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Αρκετοί εύποροι Αμερικανοί, λόγω του κλίματος που έχει διαμορφώσει η πανδημία στα ταξίδια, αναζήτησαν αυτό το καλοκαίρι μακράς διάρκειας διαμονή σε πολυτελή παραθαλάσσια ξενοδοχεία, που πρόσφεραν ειδικές τιμές και περιβάλλον εργασίας εξ αποστάσεως, όπως γράφει το Bloomberg.

Στο δημοσίευμα φιλοξενεί δηλώσεις της διευθύνουσας συμβούλου της εταιρείας Embark Beyond, που παρέχει ταξιδιωτικές συμβουλές, Julie Danziger, η οποία αναφέρει ότι οι πελάτες της, που είχαν εξοχικά σε διάφορα μέρη των ΗΠΑ, τον Αύγουστο της ζητούσαν ένα πολυτελές ξενοδοχείο για παραμονή μακράς διάρκειας.

Η ίδια ξεκίνησε να ψάχνει τέτοια ξενοδοχεία, με υπηρεσίες, που καλύπτουν αυτές τια ανάγκες, ζητώντας ειδικές τιμές. Διαπίστωσε ότι ακόμη και πολυτελή ξενοδοχεία, τα οποία στο παρελθόν ήταν αμετακίνητα στην τιμολογιακή τους πολιτική, ήταν πρόθυμα να δώσουν σημαντικές εκπτώσεις σε μακροχρόνια διαμονή, καθώς, λόγω της κατάστασης, αυτή η πολιτική διασφαλίζει γεμάτα δωμάτια για αρκετούς μήνες, με έσοδα και από την κατανάλωση τροφίμων και ποτών.

Η κυρία Embark Beyond δήλωσε ότι έλαβε εκπτώσεις έως και 50% για διαμονή ενός έως τριών μηνών σε πολυτελή ξενοδοχεία σε περιζήτητα μέρη.

Μια ταχέως αναπτυσσόμενη τάση, αυτή της χρήσης ξενοδοχείων για σπίτι, βρίσκεται σε εξέλιξη, τονίζεται στο δημοσίευμα, το οποίο υπενθυμίζει ότι κάτι τέτοιο επί χρόνια το έκαναν διάσημοι ηθοποιοί και άλλοι εύποροι πολίτες.

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα