Η LMEY Investments απέκτησε το Casa Cook στην Κω και άλλα 7 ξενοδοχεία της Westford Capital

05 Aug 2020, 16:02 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Η LMEY Investments απέκτησε το Casa Cook στην Κω και άλλα 7 ξενοδοχεία της Westford Capital

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στον πρώην συνεργάτη του Thomas Cook, την επενδυτική εταιρεία LMEY Investments, πέρασαν τα ξενοδοχεία Casa Cook και τα υπόλοιπα ξενοδοχεία της Westford Capital Ltd, που αποτελούσε κοινή εταιρεία των Thomas Cook και LMEY. Οι εκκαθαριστές έκαναν δεκτή την πρόταση της LMEY για την απόκτηση του 100% της Westford Capital και πλέον αυτή είναι ο απόλυτος ιδιοκτήτης.

Μεταξύ των 8 ξενοδοχείων που ανήκουν στην Westford Capital Ltd περιλαμβάνονται τα Casa Cook Ibiza και  Casa Cook Kos, τρία ξενοδοχεία Sunwing, ένα SunClub και δύο ξενοδοχεία Aldiana. Ένα ακόμη ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει στην Κω το 2021. Τα Casa Cook στην Ίμπιζα και την Κω έχουν μετονομαστεί σε OKU Hotels, μια νεοσύστατη μάρκα που εστιάζει στην κατηγορία πολυτελών ξενοδοχείων πέντε αστέρων.

Η LMEY ιδρύθηκε τον Μάιο του 2018 με σκοπό την απόκτηση και την επανατοποθέτηση ξενοδοχείων με χαμηλές επιδόσεις στη Μεσόγειο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Westfort Capital, Piers Bradley, εξέφρασε την ικανοποίησή του που η LMEY απέκτησε το 100% της εταιρείας, τονίζοντας ότι η επενδυτική εταιρεία στήριξε εξ αρχής την Westfort και θα συνεχίσει να συνεργάζεται μαζί της ώστε να αναπτυχθεί περαιτέρω.

Ο ιδρυτής της LMEY Hans Kortlevers δήλωσε ότι η απόκτηση της πλήρους ιδιοκτησίας της Westfort Capital αποτελεί μια συναρπαστική ευκαιρία για να διαμορφωθεί ένα ισχυρό brand με ένα υψηλής ποιότητας χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων.

 

 

 

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα