Αθήνα: Άνοιξε το ιστορικό ξενοδοχείο The Stanley

05 Aug 2020, 13:58 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Αθήνα: Άνοιξε το ιστορικό ξενοδοχείο The Stanley

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το ιστορικό ξενοδοχείο The Stanley, στην καρδιά της Αθήνας, άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του για να καλωσορίσει τους επισκέπτες του σε ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον.

Εφαρμόζοντας όλα τα τοπικά και παγκόσμια πρωτόκολλα μαζί με τη σφραγίδα πιστοποίησης "Health First", το The Stanley είναι ένα από τα λίγα ξενοδοχεία στην Αθήνα που βρίσκονται στη διαδικασία λήψης πιστοποίησης από την TUV Austria "Covid-Shield".

«Η υγεία και η ευεξία των επισκεπτών μας αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα για εμάς και διασφαλίζουμε ότι η ομάδα του ξενοδοχείου μας έχει όλα όσα χρειάζονται για να μείνουν όλοι ασφαλείς, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού τους. Σε τελική ανάλυση, το σύνθημά μας είναι το Stay Safe Stay Stanley », δήλωσε η διεύθυνση του ξενοδοχείου.

Ανακαίνιση στο Roof Top

Επιπλέον, παρά τις αντίξοες συνθήκες σε όλους τους τομείς, το μεγαλύτερο έργο ανακαίνισης Roof Top στην Αθήνα δεν σταμάτησε ποτέ. Με συνολικά 1.250 τετραγωνικά μέτρα, νέο εστιατόριο, νέο μπαρ, νέα μεγαλύτερη πισίνα και φανταστική πανοραμική θέα στην Ακρόπολη, τον λόφο του Λυκαβηττού και την υπόλοιπη Αθήνα, αυτό το πολύ αναμενόμενο έργο στον 9o όροφο είναι σχεδόν έτοιμο », δήλωσε η διεύθυνση του ξενοδοχείου. .

Το ξενοδοχείο ξεκίνησε μια αναβάθμιση το 2016 και έχει πλέον ολοκληρώσει την ανακαίνιση 380 δωματίων , όλων των αιθουσών, εστιατορίων & μπαρ. Με την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του Roof Top  την επόμενη εβδομάδα, το The Stanley είναι έτοιμο να προσφέρει υπηρεσίες τεσσάρων αστέρων ανώτερης κατηγορίας σε ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα