Ανοίγει η Ακαδημία Τένις Rafa Nadal Tennis Centre στο Sani Resort

27 Jun 2020, 20:59 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Ανοίγει η Ακαδημία Τένις Rafa Nadal Tennis Centre στο Sani Resort

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Την 1η Ιουλίου πέφτει η πρώτη μπάλα τένις στο τερέν της Ακαδημίας Τένις του Rafa Nadal Tennis Centre που βρίσκεται στο Sani Resort στη Χαλκιδική. Με ένα πολύ ενθουσιώδες tweet, o κορυφαίος Ισπανός τενίστας καλεί τους λάτρεις του σπορ να τον ακολουθήσουν σε ασφαλή και συναρπαστικά παιχνίδια στο καλύτερο Family & Beach Resort του κόσμου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ακαδημία προσφέρονται προγράμματα τένις για κάθε ηλικία και επίπεδο, τα οποία απευθύνονται σε πελάτες του ξενοδοχείου αλλά και στους κατοίκους και επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής. Κάθε πρόγραμμα προπόνησης στο Rafa Nadal Tennis Centre είναι εξατομικευμένο, σχεδιάζεται με βάση τις υψηλότερες προδιαγραφές και προσφέρεται από κορυφαίους πιστοποιημένους προπονητές από τη Rafa Nadal Academy. Τα προγράμματα βασίζονται σε μια μοναδική προπονητική μέθοδο που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε αθλητή, με στόχο την ανάδειξη των δυνατών σημείων και παράλληλα τη βελτίωση των αδυναμιών των παικτών.

Τέλος, η Ακαδημία διαθέτει 8 χωμάτινα γήπεδα τένις (clay courts), υπαίθριο lounge και λειτουργεί από τις 8.00 π.μ. έως τις 22.00 μ.μ. , από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο.

Δείτε εδώ το Tweet του Rafa Nadal για την φετινή έναρξη της Ακαδημίας.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα