Tην 1η Ιουλίου ανοίγει το ξενοδοχείο Ηρώδειο στην Αθήνα

25 Jun 2020, 16:25 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Tην 1η Ιουλίου ανοίγει το ξενοδοχείο Ηρώδειο στην Αθήνα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στην πιο όμορφη και ιστορική γειτονιά κάτω από τον ιερό βράχο στην καρδιά της Αθήνας, δίπλα από το Μουσείο της Ακρόπολης και την Διονυσίου Αεροπαγίτου, το Ξενοδοχείο Ηρώδειο ξεκινά τη λειτουργία του την 1η Ιουλίου 2020 με προσφορές, για όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν τις ειδυλλιακές καλοκαιρινές βραδιές της πρωτεύουσας.

Από το 1976 στόχος είναι, το Ξενοδοχείο Ηρώδειο να γίνει το σπίτι που ο καθένας επιθυμεί να έχει κάτω από την Ακρόπολη, εστιάζοντας στις υπηρεσίες, τις μελετημένες εγκαταστάσεις και την ευχάριστη διαμονή στα δωμάτια και τις σουίτες.

Γευτείτε το πρωινό μέσα από επιλογή τεσσάρων διαφορετικών ειδών (Ελληνικό, Κλασσικό, Υγιεινό, Vegan), που οι σεφ του ξενοδοχείου ετοιμάζουν, επιλέγοντας την ασφάλεια του δωματίου σας ή την εντυπωσιακή αυλή του Atrium Greek Bistrot που αντικρίζει τον κήπο.

Το ξενοδοχείο προσφέρει θέα 360 μοιρών στο Αττικό ηλιοβασίλεμα προς τον Παρθενώνα και το Μουσείο της Ακρόπολης, στο μπαρ και εστιατόριο POINT a, που βρίσκεται στον 5ο και τελευταίο όροφο.

Το ξενοδοχείο εφαρμόζει πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας που έχουν υιοθετηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία Diversey θυγατρική της Johnson & Johnson.

Υιοθέτησε και ακολουθεί αυστηρά τα μέτρα που έχουν οριστεί από τους επίσημους φορείς και την Ελληνική Κυβέρνηση για την προστασία ενάντια στην εξάπλωση του Covid-19. Διαθέτει πιστοποίηση ISO22000, ακολουθεί πλήρως τους κανόνες του HACCP για την τήρηση της ασφάλειας και υγιεινής των τροφίμων, εφαρμόζει τους κανονισμούς υγιεινής σε συνεργασία με πιστοποιημένους συνεργάτες και εταιρείες αυξάνοντας τη συχνότητα όχι μόνο των καθαρισμών και της απολύμανσης στους κοινόχρηστους χώρους αλλά και στα δωμάτια, ενώ διαθέτει δωρεάν εξοπλισμό προσωπικής προστασίας στους πελάτες και φροντίζει για την τήρηση των μέτρων όπως αυτά έχουν οριστεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα