Επανέναρξη λειτουργίας από την 4η Ιουλίου για το MarBella Corfu

23 Jun 2020, 12:21 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Επανέναρξη λειτουργίας από την 4η Ιουλίου για το MarBella Corfu

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας και του εξοπλισμού με σύγχρονα μέτρα προστασίας της υγείας φιλοξενούμενων και εργαζομένων, ο ξενοδοχειακός Όμιλος MarBella Collection ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του MarBella Corfu από την 4η Ιουλίου με αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής που παρέχουν υψηλό επίπεδο υγιεινής, προσελκύοντας επισκέπτες που αναζητούν ασφαλείς, ποιοτικές διακοπές.

Το νέο πρωτόκολλο “We Care” δημιουργήθηκε σε στενή συνεργασία με ειδικούς στους τομείς της υγείας, και της ασφάλειας, ακολουθώντας τις πιστοποιήσεις ISO 22000 & ISO 14001, ενώ παράλληλα υιοθετεί λεπτομερώς κάθε οδηγία των αρμόδιων αρχών και οργανισμών ανεβάζοντας τον πήχη, με πληθώρα συστάσεων για ακόμη περισσότερη ασφάλεια.

Στη νέα καμπάνια ενημέρωσης του κοινού πρωταγωνιστεί η φυσική ομορφιά της τοποθεσίας, καθώς προσφέρει πληθώρα ασφαλών και ελκυστικών εμπειριών και ευκαιριών που χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης από το κοινό, που παράλληλα γνωρίζει ότι οι εγκαταστάσεις ακολουθούν τις αυστηρότερες οδηγίες προστασίας της υγείας τους. Έχουν προβλεφθεί λεπτομερή μέτρα για κάθε χώρο, με στόχο την αυξημένη καθαριότητα, διατήρηση των αποστάσεων ασφαλείας και την ανέπαφη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Όλα αυτά ενισχύονται με τη σιγουριά που προσφέρει η προηγμένη τεχνολογία και οι ανέπαφες υπηρεσίες μέσα από το MarBella Collection App.

Η φιλοσοφία πίσω από τα νέα μέτρα

Ο Όμιλος MarBella Collection προσφέρει ασφάλεια και άριστη εξυπηρέτηση στους επισκέπτες ακολουθώντας αυστηρούς κανονισμούς. Σαν αποτέλεσμα, η εμπειρία διακοπών για τους επισκέπτες του MarBella Corfu παραμένει μαγική ενώ παρέχεται πλέον περισσότερη ιδιωτικότητα και ασφάλεια.

Συγκεκριμένα:

1. Όλο το προσωπικό έχει εκπαιδευτεί από πιστοποιημένο εξωτερικό οργανισμό στις πιο σύγχρονες μεθόδους πρόληψης και προστασίας COVID-19, την κατάλληλη χρήση εξοπλισμού ατομικής προστασίας, όπως και σε σχέδια δράσης και καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

2. Οι MarBella Collection Ambassadors θα είναι στη διάθεση των φιλοξενουμένων καθ 'όλη τη διάρκεια της παραμονής τους για να μοιραστούν οποιουδήποτε είδους συμβουλές για θέματα υγείας και ασφάλειας, μαζί με μέτρα απολύμανσης και άλλες σχετικές πληροφορίες.

3. Επίσης, όλο το προσωπικό έχει στη διάθεσή του και κάνει χρήση κατάλληλου εξοπλισμού ατομικής προστασίας.

4. Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι και τα καταλύματα απολυμαίνονται τακτικά από εξειδικευμένη εταιρεία, ενώ σταθμοί υγιεινής είναι στη διάθεση των επισκεπτών σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, όπως ανελκυστήρες, εστιατόρια και κοινόχρηστες τουαλέτες. 

5. Μεταξύ άλλων, ο φιλοξενούμενος μπορεί να επιλέξει να γευματίσει κάνοντας πικνικ στην παραλία Χαλικούνα - μία από τις ασφαλέστερες παραλίες στην Ευρώπη σύμφωνα με το περιοδικό Forbes και μόλις 14 χλμ. από το MarBella Corfu

6. Ο σχεδιασμός και η διαρρύθμιση των κοινόχρηστων χώρων του ξενοδοχείου έχουν τροποποιηθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς κοινωνικής αποστασιοποίησης

Προσαρμογή των Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών

Οι ξενοδοχειακές υπηρεσίες και οι εμπειρίες των επισκεπτών έχουν προσαρμοστεί ώστε να επιτρέπουν μια ευχάριστη, αυθεντική εμπειρία η οποία συγχρόνως προστατεύει την υγεία όλων των επισκεπτών και του προσωπικού και την υγιεινή των χώρων.

Προς διατήρηση των μέτρων ασφαλείας, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν το γεύμα τους από εξατομικευμένα μενού à la carte και να το απολαύσουν είτε σε κοινόχρηστους χώρους με διατήρηση αποστάσεων είτε στο δωμάτιο, τη βεράντα ή τον κήπο τους.

Σε όλα τα δωμάτια και σουίτες παρέχονται αντισηπτικά μαντηλάκια και φυσικά μάσκες μίας χρήσης.

Επιπλέον, προσφέρεται ανέπαφη εξυπηρέτηση καθώς και ανέπαφα check in/check out, μέσω της επίσημης εφαρμογής Marbella App για κινητά τηλέφωνα, η οποία έχει αναβαθμιστεί πρόσφατα, είναι δωρεάν και περιέχει εκτεταμένες υπηρεσίες και πληροφορίες.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα