Η μαγεία των γιορτών στο Hyatt Regency Thessaloniki

03 Dec 2019, 15:58 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Η μαγεία των γιορτών στο Hyatt Regency Thessaloniki

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Mε πληθώρα εκδηλώσεων υποδέχεται τις γιορτές το ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki.

Ο διακεκριμένος chef Απόστολος Αλτάνης και η ομάδα του προτείνουν και φέτος ξεχωριστά μενού για τις ημέρες των γιορτών.

Την Παραμονή των Χριστουγέννων το εστιατόριο Ambrosia προσφέρει ένα γευστικό ταξίδι μέσα από ένα Gala Dinner πέντε πιάτων με συνοδεία ζωντανής μουσικής. 

Ανήμερα των Χριστουγέννων, στο εστιατόριο Αμβροσία θα σερβίρονται παραδοσιακά εορταστικά εδέσματα σε μπουφέ, συνοδεία αγαπημένων χριστουγεννιάτικων μελωδιών.

Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ετοιμάζεται μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση για την υποδοχή του νέουέτους. Οι καλεσμένοι θα απολαύσουν ειδικό μενού και το κέφι θα απογειωθεί υπό τους ήχους του Γιώργου Αξά και της ορχήστρας του, με ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο.

Το Hyatt Regency Thessaloniki φροντίζει, ώστε η πρώτη μέρα του 2020 να ξεκινήσει με έναν πλούσιο εορταστικό πρωινό μπουφέ στο εστιατόριο Αμβροσία και με ζωντανή μουσική.

Οι γιορτές όμως συνεχίζονται την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 με ένα αφιέρωμα στη Ρωσική κουζίνα. Ο Anton Grachevchef από το Hyatt Regency Moscow Petrovsky Park της Μόσχας, θα ετοιμάσει μαζί με την ομάδα των σεφ του ξενοδοχείου ένα συνδυασμό αυθεντικών γεύσεων της Ρωσικής κουζίνας με σαμπάνια και χαβιάρι.

Για τα παιδιά από 4-12 ετών, στα σερβιριστά μενού, ο σεφ έχει ετοιμάσει ειδικό μενού με αγαπητά στα παιδιά εδέσματα. Για τα brunch Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς ισχύει η πολιτική έκπτωσης του ξενοδοχείου, δηλαδή έως 6 ετών είναι δωρεάν και από 6 έως 12 ετών έχουν έκπτωση. Θα λειτουργεί και παιδότοπος.

Ώρες λειτουργίας απασχόλησης παιδιών

24 & 31 Δεκεμβρίου από τις 6μμ έως τις 2πμ

25 Δεκεμβρίου & 1 Ιανουαρίου από τις 12μμ έως τις 8μμ.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα