Aqua Vista Hotels | Ένα ακόμη ξενοδοχείο στο Ημεροβίγλι

03 Dec 2019, 14:48 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Aqua Vista Hotels | Ένα ακόμη ξενοδοχείο στο Ημεροβίγλι

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Aqua Vista Hotels ανακοίνωσε τη σύναψη μια νέας σύμβασης μίσθωσης για ακόμα ένα ξενοδοχείο στη Σαντορίνη. Το Abelonas Retreat Sunset & Sunrise Lodgings στο Ημεροβίγλι θα ξεκινήσει τη λειτουργία του την άνοιξη του 2020, προσκαλώντας τους επισκέπτες να επιλέξουν ανάμεσα σε μία υπέροχη γκάμα από 13 στούντιο και μεζονέτες. Η συγκεκριμένη μονάδα αποτελεί την επιτομή του αυθεντικού κυκλαδίτικου αρχιτεκτονικού μινιμαλισμού, για τον οποίο φημίζεται το νησί της Σαντορίνης, με τους πολύχρωμους, μοντέρνους εσωτερικούς χώρους να δημιουργούν μια εντυπωσιακή αντίθεση.

Οι δραστηριότητες της Aqua Vista Hotels στον τομέα της χρηματοδοτικής μίσθωσης αντικατοπτρίζουν τη μετατόπιση της εταιρείας αναφορικά με την επενδυτική της στρατηγική, εκμεταλλευόμενη την ισχυρή της θέση στην αγορά. Με το εντυπωσιακό της ιστορικό στηδιαχείριση καταλυμάτων υψηλών προδιαγραφών στους πιο περιζήτητους προορισμούς της Ελλάδας, η Aqua Vista Hotels συνεχίζει να δημιουργεί νέες συνεργασίες με ξενοδόχους καιεπενδυτές με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

Το Abelonas Retreat Sunset & Sunrise Lodgings βρίσκεται στο γραφικό Ημεροβίγλι και χαρακτηρίζεται από τη συγκλονιστική θέα στην Καλντέρα που προσφέρει από την μπροστινή πλευρά αλλά και από τις μοναδικές εικόνες στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου που μπορεί κανείς να απολαύσει από το πίσω μέρος.Οι ευρύχωροι κοινόχρηστοι εξωτερικοί χώροι δίνουν την δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαμβάνουν και τα δύο, ενώη ιδανική τοποθεσία του Caldera Barπροσφέρει τη δυνατότητα ακόμα και στους περαστικούς να να κάνουν μια στάση και να χαρούν το μοναδικό τοπίο που κόβει την ανάσα. 

Κάθε στούντιο και μεζονέτα ξεχωρίζει για τη σύγχρονη διακόσμηση, με φωτεινούς χρωματικούς τόνους, boho φωτισμό και μοναδικά έπιπλα, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή αντίθεση με τους παραδοσιακούς λευκούς τοίχους, την ώρα που το απέραντο μπλε της θάλασσας και του ουρανού συνθέτουν το ιδανικό φόντο. 

Το Abelonas Retreat είναι μία πλήρως λειτουργική μονάδα που προσφέρει μία home-away-from home εμπειρία διαμονής με τον family friendly σχεδιασμό του να δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να περάσουν ξεχωριστές στιγμές όλοι μαζί στους υπαίθριους χώρους και να αφήνουν τη λιτή πολυτέλεια σε συνδυασμό με τη μαγευτική θέα να τους παρασύρει.

Η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels δήλωσε χαρακτηριστικά για τη νέα αυτή συνεργασία: «Η απόφασή μας να ενισχύσουμε την παρουσία μας στη διαχείριση ακινήτων στους πιο περιζήτητους προορισμούς της χώρας υλοποιείται τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μέσα από νέες συνεργασίες στον τομέα της χρηματοδοτικής μίσθωσης. Η προσθήκη νέων ιδιοκτησιών στο χαρτοφυλάκιο μας, που έχουν μοναδικό χαρακτήρα, τοποθεσία ή ιστορία, είναι ακριβώς αυτό που κάνει την Aqua Vista Hotels ξεχωριστή και θα συνεχίσουμε να εξερευνούμε όλες τις ευκαιρίες που συνδυάζουν την αύξηση των εσόδων με την αξεπέραστη εμπειρία του επισκέπτη». 

Η Aqua Vista Hotels ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα διαχειρίζεται περισσότερα από 35 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο και Νάξο. Διαθέτοντας στελέχη με μακρά εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο και το ευρύτερο φάσμα του τουρισμού, καθώς και πάθος για τον τομέα της φιλοξενίας, η Aqua Vista Hotels επικεντρώνεται στη δημιουργία ξενοδοχείων με μοναδική ταυτότητα, αναλαμβάνοντας από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την εσωτερική διακόσμηση και το συνολικό concept των υπηρεσιών φιλοξενίας, μέχρι την ολοκληρωμένη διαχείριση των κρατήσεων της μονάδας και τη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα.Η υγιής και κερδοφόρα λειτουργία ενός ξενοδοχείου, η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας διαμονής αποτελούν ξεκάθαρους στόχους σε κάθε συνεργασία της Aqua Vista Hotels.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα