Η Marriott αγόρασε το εμβληματικό ξενοδοχείο W στη Ν. Υόρκη

18 Oct 2019, 13:06 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Η Marriott αγόρασε το εμβληματικό ξενοδοχείο W στη Ν. Υόρκη

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Marriott ανακοίνωσε την αγορά του ξενοδοχείου W New York - Union Square, 270 δωματίων, στην καρδιά του Μανχάταν, έναντι 206 εκατ. δολαρίων, και σκοπεύει να το ανακαινίσει.

Η αλυσίδα επιθυμεί να μετατρέψει το ξενοδοχείο σε μια επίδειξη αιχμής των W Hotels, αναβαθμίζοντας την στρατηγική της εταιρίας ώστε να αναζωογονήσει το brand στη Β. Αμερική. 

Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον κόσμο από τη Νέα Υόρκη για να αποκαλύψουμε στον κόσμο το μέλλον του brand W Hotels, επομένως είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την εξαγορά και τη μοναδική δυνατότητα που αντιπροσωπεύει για τον επανακαθορισμό της στρατηγικής μας, δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Marriott International, Arne Sorenson.

Όταν η W λανσαρίστηκε ως ένα μοναδικό ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη, 21 χρόνια πριν, με εντυπωσιακό ντιζάιν και τολμηρή προσέγγιση στη νυχτερινή διασκέδαση, άλλαξε την αντίληψη του κόσμου για τα ξενοδοχεία, δήλωσε. Όπως εξήγησε, δεδομένης της μεγάλης ζήτησης για τέτοιες εμπειρίες από τους σύγχρονους ταξιδιώτες και της παγκόσμιας εξάπλωσης του brand, διαβλέπουμε ατέλειωτες προοπτικές για αυτό όσον αφορά τους ιδιοκτήτες, τους κατασκευαστές, τους ταξιδιώτες και τους ντόπιους.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο 201 Park Avenue South, έχει 20 ορόφους και διαθέτει την ιστορική αρχιτεκτονική Beaux Arts. Προσφέρει δε πανοραμική θέα στο Union Square.

Το κτίριο ήταν το 1911 η έδρα της Guardian Life Insurance Company of America και το 2000 άνοιξε ως  W New York - Union Square, αποτελώντας τον συνδετικό κρίκο μεταξύ επισκεπτών και ντόπιων. 

Στην ανακαίνιση στόχος θα είναι να αξιοποιηθούν όλες οι δυνατότητες για ένα ενυπόγραφο σπα με κοινωνική σφραγίδα και ένα εστιατόριο.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα