World Luxury Hotel Awards | Ευρωπαϊκό βραβείο καλύτερου Αρχιτεκτονικού σχεδιασμού στο Mikro Papigo 1700 Hotel

16 Oct 2019, 13:49 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

World Luxury Hotel Awards | Ευρωπαϊκό βραβείο καλύτερου Αρχιτεκτονικού σχεδιασμού στο Mikro Papigo 1700 Hotel

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Σε μια φαντασμαγορική τελετή που διεξήχθη στις 12 Οκτωβρίου 2019 σε μια λαμπρή εκδήλωση στο Ροβανιέμι της Φινλανδικής Λαπωνίας και καλύφθηκε τηλεοπτικά από το κανάλι France24, περισσότεροι από 300.000 διεθνείς ταξιδιώτες ψήφισαν σε περίοδο τεσσάρων εβδομάδων και επέλεξαν τους νικητές.

Το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa διακρίθηκε και ψηφίσθηκε ως το ξενοδοχείο καλυτέρου Αρχιτεκτονικού σχεδιασμού στην Ευρώπη.

Εκατον ογδόντα 180 luxury hotels από 80 χώρες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στα βραβεία World Luxury Hotel Awards στις κατηγορίες ξενοδοχείων που προβάλλουν τα μοναδικά σημεία πώλησης καθώς επίσης και τους προορισμούς τους.

Το συγκρότημα των ιστορικών κτιρίων που συνθέτουν το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa βρίσκεται μέσα στην καρδιά του Παγκόσμιου Γεωπαρκου Βίκου-Αώου και Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, στα Ζαγοροχώρια, Ήπειρο.

Τα World Luxury Hotel Awards είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που ορίζεται ως τα Όσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας ανά την υφήλιο, επιλέγοντας τα κορυφαία ξενοδοχεία αναγνωρίζοντας τις παροχές παγκόσμιας κλάσης και την εξαιρετική εξυπηρέτηση που παρέχεται στους επισκέπτες. Ο θεσμός των Παγκόσμιων Βραβείων World Luxury Hotel Awards, που ιδρύθηκε το 2006, είναι το κορυφαίο επίτευγμα της βιομηχανίας πολυτελών ξενοδοχείων που προσφέρει διεθνή αναγνώριση τόσο στα ίδια τα ξενοδοχεία όσο και στις χώρες από όπου προέρχονται.

"Πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο στον καθορισμό του νικητή. Το brand, η τοποθεσία, ο σχεδιασμός και η συνολική ικανοποίηση των επισκεπτών, όπως τροφοδοτείται μέσω διαδικτυακών αναθεωρήσεων, καθώς επίσης και τι αντανακλάται στις ψήφους της ιδιοκτησίας κατά την ετήσια περίοδο ψηφοφορίας τεσσάρων εβδομάδων. Φέτος η εστίαση ήταν στο μοναδικό σχεδιασμό, την κομψή κομψότητα και την εξαιρετική αριστεία των υπηρεσιών. " λέει ο Tanique Echardt, Εκτελεστικός Διευθυντής των Παγκόσμιων Βραβείων Πολυτελείας.

Φέτος τα βραβεία έχουν δει έναν πρωτοφανή αριθμό των προεπιλεγμένων εταιρειών, παρέχοντας πολύ ισχυρό ανταγωνισμό σε κάθε κατηγορία.

Τα World Luxury Hotel Awards 2019 χρηματοδοτήθηκαν από την Turkish Airlines ως επίσημο χορηγό καθώς επίσης, από την Jetflite, το κανάλι France24, Santé Magazine, Copenhagen Traveller, Destination Golf, The Caviar Spoon, Singapore Brides, Healing Earth, iVisit Finland, Visit Rovaniemi, Billecart-Salmon Champagne, RAK.

 
Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα