Hilton: Αλλαγές στην ηγεσία του τμήματος Μέσης Ανατολής, Αφρικής και Τουρκίας

15 Oct 2019, 11:33 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Hilton: Αλλαγές στην ηγεσία του τμήματος Μέσης Ανατολής,  Αφρικής και Τουρκίας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Πρόεδρος στην περιοχή Μέσης Ανατολής, Αφρικής και Τουρκίας της Hilton αναλαμβάνει ο Jochem-Jan Sleiffer, αντικαθιστώντας τον προκάτοχό του, Rudi Jagersbacher, ο οποίος φεύγει από τη θέση του έπειτα από 40 χρόνια πορείας στη Hilton.

Ο κ. Sleiffer έχει θητεία τριών δεκαετιών στη Hilton, με πιο πρόσφατη θέση του την αντιπροεδρεία στις επιχειρήσεις στην Ευρώπη, επιβλέποντας χαρτοφυλάκιο 57 ξενοδοχείων που διαχειρίζεται η αλυσίδα σε 26 χώρες και προορισμούς. Προηγουμένως, κατείχε ηγετικές θέσεις στην Ευρώπη, σε χώρες όπως το Βέλγιο, το Ην. Βασίλειο, η Γαλλία και η Ελλάδα.

Η αλλαγή αυτή,  η οποία θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου 2020, περιλαμβάνει την ανάθεση καθηκόντων συμβούλου για μια διετία στον κ. Jagersbacher, με έδρα στο Ντουμπάι, βοηθώντας στη μεταβατική περίοδο. 

Σύμφωνα με τη Hilton, την τελευταία 8ετία, ο κ. Jagersbacher έχει οδηγήσει την αλυσίδα σε βιώσιμη ανάπτυξη στις περιοχές αυτές, υπερτριπλασιάζοντας τον αριθμό των ξενοδοχείων της, λανσάροντας 4 νέα brand και μπαίνοντας σε 12 νέες χώρες και προορισμούς.

Επιπλέον, υπό την υγεσία του, η Hilton αναδείχθηκε ως ο καλύτερος εργοδότης για τους εργαζομένους στην Τουρκία και τη Σαουδική Αραβία και το τρίτο καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στα ΗΑΕ.

Η Hilton προσδοκά να ανοίξει 158 ξενοδοχεία στην περιοχή αυτή την ερχόμενη πενταετία, σε νέες, μεταξύ άλλων, αγορές όπως το Μπαχρέιν, η Γκάνα και η Σιέρα Λεόνε.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα