Ξενοδοχεία: Leonardo Royal Esperia Palace Hotel Athens γίνεται το π.Εσπέρια στην οδό Σταδίου

09 Aug 2019, 09:42 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Ξενοδοχεία: Leonardo Royal Esperia Palace Hotel Athens γίνεται το π.Εσπέρια στην οδό Σταδίου

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με την επωνυμία Leonardo Royal Esperia Palace Hotel Athens θα λειτουργήσει το πρώην ξενοδοχείο Εσπέρια στην οδό Σταδίου, όπως αποκαλύπτει στην ιστοσελίδα της η ενοικιάστρια ξενοδοχειακή αλυσίδα Leonardo Hotels & Resorts.

Όπως αναφέρει σχετικά «το 2019 σηματοδοτεί το ντεμπούτο της στην Ελλάδα με δύο πολυτελείς μονάδες σε προορισμούς που είναι καταχωρημένοι ως μνημεία κληρονομιάς: το Leonardo Kolymbia Resort - Rhodes στη Ρόδο και το Leonardo Royal Esperia Palace Hotel Athens στην Αθήνα.

Το Leonardo Kolymbia Resort - Rhodes στη Ρόδο (σημείωση:ήδη λειτουργεί) είναι ένας παραθαλάσσιος παράδεισος 5ε αστέρων με θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα. Προσφέρει 114 κομψά διακοσμημένα δωμάτια, όλα με ανέσεις τελευταίας τεχνολογίας και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

Το Leonardo Royal Esperia Palace Hotel Athens στην Αθήνα είναι ένα κεντρικό αστικό ησυχαστήριο σε απόσταση αναπνοής από την Ακρόπολη.

Η Leonardo Hotels Greece είναι υποκατάστημα της Leonardo Hotels & Resorts, μιας διεθνούς αλυσίδας που ανήκει στον Ισραηλινό επενδυτικό όμιλο ξενοδοχείων Fattal Hotels και ISSTA Lines. Κάτω από την ομπρέλα της Leonardo Hotels βρίσκονται περισσότερα από 200 ξενοδοχεία σε 18 χώρες στην Ευρώπη και το Ισραήλ.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώην Εσπέρια ιδιοκτησίας ΕΦΚΑ εκμισθώθηκε στον όμιλο Fattal Hotels FATTAL HOTELS LTD, για 30 χρόνια με δικαίωμα 10 χρόνια παράταση, μετά από διεθνή διαγωνισμό με κλειστές προσφορές. Η επένδυση θα εισφέρει στον ΕΦΚΑ ετησίως 1.150.000 ευρώ ενώ για την μετατροπή του κτηρίου σε ξενοδοχείο 5 αστέρων θα επενδυθούν κατ’ ελάχιστον 10,5 εκατ. ευρώ.

Το Leonardo Kolymbia Resort στη Ρόδο

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα