Ξενοδοχεία: Η τουρκική Rixos αναλαμβάνει το μεγαλύτερο all-inclusive ξενοδοχείο στην Αίγυπτο

08 Aug 2019, 11:53 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Ξενοδοχεία: Η τουρκική Rixos αναλαμβάνει το μεγαλύτερο all-inclusive ξενοδοχείο στην Αίγυπτο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Tη διαχείριση του μεγαλύτερου πολυτελούς all inclusive mega-resort στην Αίγυπτο, το οποίο σκοπεύει να λειτουργήσει ως Rixos Hurghada Makadi Bay, ανέλαβε το τουρκικό ξενοδοχειακό brand Rixos Hotels που ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της Accor.

Η Rixos Hotels υπέγραψε τη συμφωνία για το ξενοδοχείο 1.636 δωματίων με την Eastern Company For Investment And Touristic Development.

Μετά την ανάληψη του 50% της εταιρίας από την Accor, αναζητά ευκαιρίες για ανάληψη διαχείρισης και ανακαίνισης παραθαλάσσιων ξενοδοχείων.

Το ξενοδοχείο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2020 και θα διαθέτει παγκόσμιου επιπέδου εγκαταστάσεις διασκέδασης, αναψυχής και αθλητισμού για τα οποία διακρίνεται η Rixos.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι σε μια απομονωμένη ακτή της Ερυθράς Θάλασσας, νότια της Χουργκάντα που αποτελεί παγκόσμιο κέντρο καταδύσεων, οικογενειακών διακοπών και γκολφ.

Το mega-resort θα διαθέτει ατομικές βίλες, μεγάλα εσωτερικά και εξωτερικά σπα, εγκαταστάσεις γυμναστηρίου, παιδικό κλαμπ, θαλάσσιο πάρκο, μεγάλο συνεδριακό κέντρο, πολλές επιλογές φαγητού και ποτού και μεγάλη περιοχή διασκέδασης με αμφιθέατρο.

Αναμένεται να γίνει προτιμώμενος προορισμός για ταξιδιώτες αναψυχής και για επαγγελματικά ταξίδια από αγορές κλειδιά όπως η Ευρώπη και η Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών.

Το ξενοδοχείο θα ενισχύσει την παρουσία του brand στην Αίγυπτο ανεβάζοντας τα resort σε 4 και στη Μ. Ανατολή σε 8.

 
Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα