Νέο μπουτίκ ξενοδοχείο σε νεοκλασικό κτίριο στην Αγία Παρασκευή Τρικάλων

08 Aug 2019, 09:51 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Νέο μπουτίκ ξενοδοχείο σε νεοκλασικό κτίριο στην Αγία Παρασκευή Τρικάλων

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ένα από τα πλέον προνομιακά-λόγω της θέσης του που προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στον επισκέπτη «Boutique Hotel»αναμένεται να λειτουργήσει στην ‘όμορφη περιοχή του Ασπροποτάμου και στο χωριό Αγία Παρασκευή (Τζούρτζια), στο Νομό Τρικάλων, όπως γράφει το trikalaidees.gr.

Το νέο πραγματικά νεοκλασικό «κόσμημα» με έντονα στοιχεία μπαρόκ, θα προσδώσει προστιθέμενη αξία τόσο στο χωριό όσο και στην περιοχή και θεωρείται ότι θα γίνει σημείο αναφοράς στον κλάδο του, όσο και στο τουριστικό ενδιαφέρον με ότι αυτό συνεπάγεται για την τοπική οικονομία.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη Νίκο Ράπτη: "Στόχος μας είναι ένα μικρό «πεντάστερο» ξενοδοχείο, τύπου Boutique Hotel. Μπορεί να μην είμαι επενδυτής με την κλασσική έννοια, αλλά προέρχομαι από τον χώρο του «επιχειρείν», συνεργάζομαι με επενδυτές επαγγελματικά και σκοπεύω να προσφέρω κάτι διαφορετικό με ιστορικά στοιχεία στο τουριστικό γίγνεσθαι, της εξαιρετικής σε κάλος περιοχή μας".

Σύμφωνα με τον ίδιο, σε σύντομο χρονικό διάστημα,  αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η λειτουργία του, ενώ θα γίνουν γνωστά τα ιστορικά του στοιχεία όπως και τα είδη που κοσμούν, τους χώρους των δωματίων του συγκροτήματος σε μια ειδική τελετή πριν το 15Αυγουστο.

Πηγή: trikalaidees.gr

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα