Trivago: Μικρή αύξηση των τιμών στα ξενοδοχεία της Αθήνας τον Αύγουστο

06 Aug 2019, 07:42 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Trivago: Μικρή αύξηση των τιμών στα ξενοδοχεία της Αθήνας τον Αύγουστο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Μικρή αύξηση παρουσιάζουν οι on-line ξενοδοχειακές τιμές στα ξενοδοχεία της Αθήνας μετά την πτώση των προηγούμενων μηνών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Trivago, η μέση  η μέση on-line τιμή ανά διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο στην Αθήνα τον Αύγουστο διαμορφώνεται στα 103 ευρώ έναντι 99 ευρώ τον Αύγουστο του 2018.

Με βάση τη λίστα 17 δημοφιλών ευρωπαϊκών πόλεων στις οποίες παρακολουθεί συστηματικά τις on-line ξενοδοχειακές τιμές η Trivago στην πρώτη τετράδα των πόλεων με τις φθηνότερες τιμές για ξενοδοχειακή διαμονή βρίσκονται η Μόσχα με 62 ευρώ ανά διανυκτέρευση, η Βαρσοβία με 64 ευρώ, η Κωνσταντινούπολη με 78 ευρώ και η Μαδρίτη με 79 ευρώ. Στον αντίποδα οι 4 ακριβότερες πόλεις για ξενοδοχειακή διαμονή τον Αύγουστο μεταξύ των 17 ευρωπαϊκών πόλεων είναι η  Ζυρίχη με 166 ευρώ, το Δουβλίνο και το Ρέικιαβικ με 148 ευρώ και το Λονδίνο με 146 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι η μηχανή αναζήτησης ξενοδοχειακών τιμών της Τrivago διαμορφώνει σε παγκόσμιο επίπεδο το μηνιαίο δείκτη Hotel Price Index έπειτα από έρευνα σε πάνω από 2 εκατ. ξενοδοχεία και άλλα καταλύματα σε περισσότερες από 400 ιστοσελίδες κρατήσεων.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα