Greek Gastronomy Festival στο Πόρτο Καρράς

05 Aug 2019, 11:28 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Greek Gastronomy Festival στο Πόρτο Καρράς

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στο πλαίσιο των ετήσιων γαστρονομικών εκδηλώσεων “Greek Gastronomy Festival”, αφιερωμένων πάντα στην ελληνική κουζίνα, το Πόρτο Καρράς διοργανώνει δύο αυγουστιάτικες βραδιές μοναδικών γαστριμαργικών απολαύσεων. 

Το Σάββατο 10 Αυγούστου ο εμπνευσμένος chef Ανδρέας Κλαυδιανός και το Σάββατο 17 Αυγούστου ο Αγιορείτης μοναχός Πατέρας Επιφάνιος μαγειρεύουν για τους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου αλλά και για τους εξωτερικούς επισκέπτες του.  Έλληνες και ξένοι λάτρεις των εκλεκτών γεύσεων θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δημιουργίες της ελληνικής κουζίνας στις καλύτερες στιγμές της.

Με στόχο πάντα τον εμπλουτισμό του τρίπτυχου «φύση, θάλασσα και ήλιος» η ελληνική κουζίνα γίνεται πρωταγωνιστής του καλοκαιριού με εύγευστες γαστριμαργικές δημιουργίες που θα κατακλύσουν τους χώρους του εστιατορίου ASTRO στην όμορφη μαρίνα του Πόρτο Καρράς.

Με πρώτη ύλη τα προϊόντα που παράγει το Κτήμα Πόρτο Καρράς αλλά  και με τη συνοδεία των εκλεκτών κρασιών του Κτήματος, οι δυο βραδιές γαστρονομίας υπόσχονται αυθεντικό άρωμα και γεύση από ελληνικό καλοκαίρι.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα