Φινλανδή τουρίστρια βρέθηκε νεκρή σε πισίνα ξενοδοχείου στη Σάμο- τέταρτο περιστατικό σε μια εβδομάδα

05 Aug 2019, 11:13 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Φινλανδή τουρίστρια βρέθηκε νεκρή σε πισίνα ξενοδοχείου στη Σάμο- τέταρτο περιστατικό σε μια εβδομάδα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τουρίστρια από την Φινλανδία βρέθηκε νεκρή σε πισίνα ξενοδοχείου στο Κοκκάρι της Σάμου, το βράδυ του Σαββάτου. Πρόκειται για το τέταρτο περιστατικό πνιγμού τουρίστριας σε πισίνα ξενοδοχείου μέσα σε μία εβδομάδα στη χώρα μας, μετά τις δυο νεαρές Γαλλίδες αδερφές στη Ρόδο και την 8χρονη από το Ισραήλ στην Κρήτη.

Η 43χρονη Φινλανδή εντοπίστηκε να επιπλέει στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμενε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου.

Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, ωστόσο οι διασώστες δεν στάθηκε δυνατό να την επαναφέρουν στη ζωή, παρά τις προσπάθειές τους κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που αναφέρονται στο samos24.gr,  η πισίνα του ξενοδοχείου λειτουργεί μέχρι τις 19.00 το απόγευμα, η άτυχη γυναίκα και παρά την ενημέρωση που είχε απο τον συντηρητή του ξενοδοχείου για τις ώρες λειτουργίας της πισίνας, λίγο αργότερα εισήλθε στο χώρο από την πίσω πόρτα, ενώ παράλληλα σύμφωνα με μαρτυρίες είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Δεν αποκλείεται το γεγονός ο θάνατος της Φιλανδής τουρίστριας να προήλθε απο παθολογικά αίτια.

Φως στα αίτια θανάτου της αναμένεται να ρίξει η νεκροψία.

Διαβάστε σχετικά

Τι πρέπει να προσέχουν τα ξενοδοχεία και οι τουρίστες στις πισίνες

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα