Λιμουζίνα και ελικόπτερο για τους πελάτες του νέου Nikki Beach Resort & Spa Santorini

02 Aug 2019, 11:45 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Λιμουζίνα και ελικόπτερο για τους πελάτες του νέου Nikki Beach Resort & Spa Santorini

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Άνοιξε το νέο πολυτελές lifestyle ξενοδοχείο της Nikki Beach στη Σαντορίνη, το δεύτερο του brand στην Ελλάδα.

Το Nikki Beach Resort & Spa Santorini διαθέτει 62 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, beach club, εστιατόρια και μπαρ. 

Προσφέρει θέα στο Αιγαίο και διαθέτει εύκολη πρόσβαση στην αρχαία Θήρα, την Οία, τα Φηρά και το αεροδρόμιο.

Η παραλία του ξενοδοχείου έχει την ξακουστή για τη Σαντορίνη γκρι άμμο ενώ το ντεκόρ των χώρων του είναι εμπνευσμένο από τη φύση.

Οι σουίτες διαθέτουν ιδιωτικό τζακούζι ή πισίνα και τα δωμάτια χωρίζονταις σε 9 διαφορετικές κατηγορίες με θέα στη θάλασσα, την πισίνα ή τον κήπο. 

Η Ultimate Suite βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου και διαθέτει ιδιωτική πισίνα, τζακούζι και θέα 360 μοιρών στο νησί. 

Η Ultra Suite διαθέτει ιδιωτικό μπαλκόνι και τζακούζι με θέα στη θάλασσα.

Oι αποκλειστικές υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο περιλαμβάνουν μεταφορές με λιμουζίνα και ελικόπτερα, συμπληρωματικό πάρκινγκ, εικοσιτετράωρη υποδοχή και άλλες ταξιδιωτικές υπηρεσίες.

Το beach club σερβίρει διεθνή πιάτα, προσφέρει ζωντανή διασκέδαση, ενώ εναλλακτικές γαστρονομικές επιλογές προσφέρονται στο Café Nikki. Το εστιατόριο Escape συνδυάζει την ελληνική κουζίνα με περουβιανές συνταγές, το Skybar σερβίρει δημιουργικά κοκτέιλ και υπάρχει 24ωρη εξυπηρέτηση δωματίου.

Ο πρόεδρος της Global Nikki Beach Hotels & Resorts, Alexander Schneider, δήλωσε οτι η συνεργασία με την Hotel Brain και την Katikies Group ήταν απαραίτητες για το πρότζεκτ και υπάρχει πλάνο για αύξηση του χαρτοφυλακίου σε συνεργασία με τις εταιρίες αυτές.

Η Nikki Beach διαθέτει ακολούθους στο διεθνές γιώτινγκ με προορισμούς όπως το Σεντ Μπαρτ, η Μαγιόρκα, το Σεντ Τροπέ και το Μόντε Κάρλο.

Αυτή τη χρονιά η Nikki Beach γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας της από το άνοιγμα του πρώτου beach club που ίδρυσε ο επιχειρηματίας Jack Penrod μαζί με τη σύζυγό του Lucia στο Miami Beach.

Σήμερα, διαθέτει 15 beach club σε όλο τον κόσμο.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα