Ανακαίνιση των δωματίων στο ξενοδοχείο Fresh Hotel Athens

18 Jun 2019, 11:39 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Ανακαίνιση των δωματίων στο ξενοδοχείο Fresh Hotel Athens

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Την πλήρη ανακαίνιση των 133 δωματίων του ολοκλήρωσε πρόσφατα το ξενοδοχείο Fresh Hotel Athens, επιβεβαιώνοντας την παρουσία του "ως το πιο φρέσκο ξενοδοχείο στην περιοχή του εμπορικού τριγώνου της Αθήνας", όπως τονίζει η διοίκηση του ξενοδοχείου.

Η ανακαίνιση, από την Paola Navone, αντλεί έμπνευση από τον Μεσογειακό χαρακτήρα της Αθήνας και από το αστικό τοπίο της γειτονιάς στην οποία βρίσκεται. Χρησιμοποιώντας δροσερά χρώματα και σύγχρονες αναφορές, κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο με μινιμαλιστικά γεωμετρικά μοτίβα που άλλοτε θυμίζουν στρογγυλεμένα βότσαλα, άλλοτε τους πλακόστρωτους δρόμους της Πλάκας και άλλοτε τις κατόψεις των οικοδομικών τετραγώνων της πρωτεύουσας. 

Οι τοιχογραφίες αυτές αντανακλώνται σε μεγάλους ακανόνιστους καθρέφτες, διακοσμημένους περιμετρικά με πινελιές, ενώ κάθε δωμάτιο είναι ντυμένο με απαλό φως από επιδαπέδια φωτιστικά και πορτατίφ με πλεκτά καπέλα Gervasoni. Τα έπιπλα και τα πατώματα ακολουθούν ουδέτερους γκρι και λευκούς τόνους, συνδυασμένα με κουρτίνες και ριχτάρια σε πιο γήινες αποχρώσεις, με απαλές υφές που προσκαλούν να τα αγγίξεις. Τα χαρακτηριστικά, γυάλινα διαχωριστικά που δίνουν στην πρόσοψη του ξενοδοχείου μια ξεχωριστή ποπ αισθητική, έχουν διατηρηθεί με σεβασμό στο ύφος του αρχικού πρωτοποριακού σχεδιασμού.

Η ανακαίνιση των δωματίων του Fresh Hotel Athens συνδυάζει δημιουργικά την διπλή ταυτότητα της Αθήνας: μια πόλη που είναι ταυτόχρονα ένας ελκυστικός μεσογειακός προορισμός και μια δυναμική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Πρόκειται για μια κίνηση που φέρνει ένα καθιερωμένο προορισμό στο κέντρο της πόλης στο σήμερα με σκοπό να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις ενός πιο σύγχρονου και νεανικού κοινού.

Με το σύνθημα “Stay Happy, Stay Connected, Stay Fresh”, το φωτεινό, πολύχρωμο κτήριο στην Σοφοκλέους αγκαλιάζει τις αντιθέσεις της περιοχής γύρω του, παρακολουθεί από κοντά τις διεθνείς τάσεις στην φιλοξενία και στην εξυπηρέτηση και συνεχίζει να είναι ένας hip προορισμός, τόσο για τους Αθηναίους όσο και για τους επισκέπτες της πόλης.

To Fresh Hotel άνοιξε τις πόρτες του το 2004 και έχει σχεδιαστεί από τους αρχιτέκτονες Τάσο Ζέππο και Ελένη Γεωργιάδη. Πρόκειται για ένα κτήριο της δεκαετίας του ‘70, το οποίο  αναδιαμορφώθηκε.

Το 2009 το Fresh Hotel βραβεύτηκε ως Best Boutique Hotel από την ελληνική έκδοση του Condé Nast Traveler, ενώ τo 2012 βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των Trendiest Hotels in Greece του TripAdvisor. Από το 2015 είναι μέλος της αλυσίδας ξενοδοχείων Design Hotels. Το ξενοδοχείο διαθέτει δωμάτια Standard, Executive rooms και σουίτες.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα