Ημέρα γάμου στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport

14 Jun 2019, 14:02 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Ημέρα γάμου στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Έκθεση με θέμα το γάμο διοργανώνει την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 το ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport. Πρόκειται για την πρώτη έκθεση ειδικού ενδιαφέροντος που φέρει την υπογραφή της γαλλικής εταιρίας στην ελληνική αγορά.

Η έκθεση “Magnifique Weddings”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Callisto του Sofitel Athens Airport από τις 17:00, φιλοδοξεί να προβάλει τη δουλειά διακεκριμένων προμηθευτών του κλάδου μέσα από την παρουσίαση προτάσεων για νυφικά, μπομπονιέρες, προσκλητήρια, photo booth, limo και supercars, ταξίδια του μέλιτος, στολισμό, dj, και άλλα. Στην έκθεση συμμετέχουν τα ξενοδοχεία του Ομίλου Μήτση, Lindos Memories στη Ρόδο και Galini Wellness Spa & Resort, στα Καμένα Βούρλα.

Η είσοδος στην έκθεση “Magnifique Weddings” καθώς και το πάρκινγκ στους χώρους του ξενοδοχείου είναι ελεύθερα για το κοινό.

Oι επισκέπτες της έκθεσης που θα επιλέξουν να πραγματοποιήσουν τη δεξίωση του γάμου τους στους χώρους του Sofitel Athens Airport και θα επιβεβαιώσουν την κράτηση μέχρι το τέλος του Ιουλίου, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ένα πενθήμερο γαμήλιο ταξίδι σε ένα από τα 16 υπερπολυτελή ξενοδοχεία του Ομίλου Mitsis Hotels στην Ελλάδα.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα