Διακρίσεις στα World Travel Awards για τα ξενοδοχεία Elounda Beach και Elounda Bay

11 Jun 2019, 12:44 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Διακρίσεις στα World Travel Awards για τα ξενοδοχεία Elounda Beach και Elounda Bay

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Σημαντικές Ευρωπαϊκές διακρίσεις για δύο ελληνικά ξενοδοχεία μέλη των The Leading Hotels of the World, περιελάμβανε η απονομή των 26ων βραβείων World Travel Awards™  2019 που πραγματοποιήθηκαν στη νήσο Μαδέιρα Πορτογαλίας.

Στο Elounda Beach Hotel & Villas, μέλος των The Leading Hotels of the World, απονεμήθηκαν δύο βραβεία. Του κορυφαίου ευρωπαϊκού ξενοδοχείου πολυτελείας με βίλες (Europe's Leading Luxury Villa Resort 2019) και του κορυφαίου Ελληνικού ξενοδοχείου 2019 (Greece's Leading Hotel 2019), που διακρίθηκε «για την μοναδική θέση του,  για τις υψηλές προσφερόμενες υπηρεσίες καθώς και για την ιδιωτικότητα του».

Το Elounda Bay Palace Hotel, μέλος επίσης των The Leading Hotels of the World, βραβεύθηκε ως «το κορυφαίο  πολυτελές ξενοδοχείο της Μεσογείου 2019» (Mediterranean's Leading Luxury Resort 2019)  και ως «κορυφαίο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο της Ευρώπης 2019»  (Europe’s Leading Seafront Resort 2019), «με απαράμιλλο περιβάλλον, στο οποίο  η κρητική φιλοξενία συνδυάζεται με τις υψηλές προσφερόμενες υπηρεσίες».

Σημειώνεται ότι τα βραβεία World Travel Awards™  έχουν αναγνωρισθεί διεθνώς, από το 1993, ως η ανώτερη τιμητική διάκριση στον τομέα του Τουρισμού, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η τελετή απονομής των «Όσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας» –πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 8 Ιουνίου, στο πολυτελές ξενοδοχείο Belmond Reid’s Palace της πορτογαλικής νήσου.

Όπως δήλωσαν εκπρόσωποι της ιδιοκτήτριας εταιρείας των ξενοδοχείων αυτών: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς σήμερα να λαμβάνουμε  αυτά τα βραβεία για τα Ξενοδοχεία Elounda Beach Hotel & Villas και Elounda Bay Palace. Είμαστε προσηλωμένοι στο όραμα και την φιλοσοφία της εταιρείας, να υπηρετούμε με αφοσίωση τις αρχές της υψηλής φιλοξενίας για τους επισκέπτες μας".

 
Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα