Το Διεθνές Orient Express Veteran Tour 2019 στο Grecotel Larissa Imperial

07 Jun 2019, 14:38 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Το Διεθνές Orient Express Veteran Tour 2019 στο Grecotel Larissa Imperial

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

To διεθνές Veteran Car Club, που πραγματοποιεί το ταξίδι Orient Express 2019 από τη Χάγη προς την Κωνσταντινούπολη με τη συμμετοχή 28 αυτοκινήτων ανεκτίμητης αξίας τουλάχιστον 100 ετών, επέλεξε το Grecotel Larissa Imperial για τον ενδιάμεσο σταθμό του στη χώρα μας, τη Δευτέρα 3 Ιουνίου.

Τα μέλη του Veteran Car Club, ιδιοκτήτες και συλλέκτες σπάνιων αυτοκινήτων απόλαυσαν πολυτελή διαμονή στο ξενοδοχείο, ενώ τα αυτοκίνητα-κοσμήματα προσέλκυσαν τα βλέμματα και το θαυμασμό του διερχόμενου πλήθους. Πρόκειται για 26 Rolls Royce, 1 Talbot και 1 Ford αξίας από 1 εκ. ευρώ έως 4,5 εκ. ευρώ που έχουν κατασκευαστεί πριν το 1920 και προέρχονται από όλο τον κόσμο Καναδά, ΗΠΑ, Ουρουγουάη, Νέα Ζηλανδία, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Μεξικό κ.ά.

Ο διοργανωτής του Orient Express κος Daniel Ward, μέλος του Veteran Car Club της Μεγάλης Βρετανίας και ενθουσιώδης συλλέκτης τέτοιων αυτοκινήτων εξέφρασε τις ολόθερμες ευχαριστίες του για την υποδοχή και τη φιλοξενία του Larissa Imperial, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και το σύνολο των φιλοξενουμένων έμειναν εντυπωσιασμένοι από την ευγένεια του προσωπικού. Επιπλέον δήλωσε: «Διοργανώνω τέτοιες εκδρομές -συνήθως κάθε δύο χρόνια- ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιούμε στην πράξη τα αυτοκίνητα αυτά κάνοντας μεγάλων αποστάσεων ταξίδια αποδεικνύοντας ότι είναι απολύτως λειτουργικά».  

Σημειώνεται ότι το Grecotel Larissa Imperial, ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα που δημιουργήθηκε σύμφωνα με διεθνή standards ξενοδοχείων 5 αστέρων, συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια λειτουργίας, ενώ αποτελεί σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της Λάρισας. Συνδυάζει την πολυτέλεια και τις σύγχρονες ανέσεις με άψογο σέρβις και έχει φιλοξενήσει εκατοντάδες συνέδρια παγκοσμίου βεληνεκούς, καθώς διαθέτει υποδομή και συνεδριακούς χώρους μοναδικούς για τη Θεσσαλική περιφέρεια. Εκατοντάδες είναι επίσης και οι επίσημες εκδηλώσεις που έχουν διεξαχθεί στους πολυτελείς χώρους του, όπως γαμήλιες δεξιώσεις, εορταστικές επέτειοι και κοινωνικές εορτές, ενώ έχει φιλοξενήσει εκατοντάδες χιλιάδες επισκεπτών, ανάμεσα στους οποίους προσμετρούνται σημαντικές προσωπικότητες της πολιτικής και εκκλησιαστικής ζωής, όπως Πρωθυπουργοί, Πατριάρχες, Αρχιεπίσκοποι αλλά και επώνυμοι καλλιτέχνες και εκπρόσωποι της επιστημονικής κοινότητας.

 
Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα