Δύο νέα ξενοδοχεία θα κατασκευάσει η Aldemar στην Πελοπόννησο

05 Jun 2019, 12:04 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Δύο νέα ξενοδοχεία θα κατασκευάσει η Aldemar στην Πελοπόννησο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H αλυσίδα ξενοδοχείων Aldemar Resorts έλαβε άδεια για την κατασκευή δύο νέων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων στην Πελοπόννησο και οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν το 2020, σε κοντινή απόσταση από το Royal Olympian.

Όπως επισημαίνει ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts, κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, μιλώντας στο tourdom.ru, οι νέες εγκαταστάσεις θα περιλαμβάνουν 100 και 350 δωμάτια και θα δώσουν έμφαση στην πολυτέλεια. Επιπλέον, συγκρότημα διαμερισμάτων θα λειτουργεί σε γειτονική περιοχή, με διαχείριση της Aldemar.

Τα πρότζεκτ θα παρουσιασθούν το φθινόπωρο, δήλωσε ο κ. Αγγελόπουλος.

Η Πελοπόννησος, όπως επισημαίνουν ρώσοι τουρ οπερέιτορ, είναι ένας προορισμός με σχετικά σύντομη τουριστική σεζόν, όμως αυτό μπορεί να βελτιωθεί εάν κατασκευασθούν μεγάλοι συνεδριακοί χώροι για επαγγελματικά συνέδρια καθώς και νέα ξενοδοχεία. Το γεγονός αυτό θα κάνει την Πελοπόννησο πιο ελκυστική στους επενδυτές οι οποίες προτιμούν την Κρήτη λόγω της μεγάλης διάρκειας τουριστικής σεζόν, δήλωσε ο επικεφαλής της TEZ TOUR Greece, κ. Δημήτρης Χαριτίδης.

Εμπόδιο στην ανάπτυξη αποτελούν και οι περιορισμοί στη χρήση του αεροδρομίου Αράξου, στο οποίο εμπορικές πτήσεις μπορούν να πραγματοποιούνται αποκλειστικά την ημέρα, καθώς είναι στρατιωτικό.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα