Δύο νέα ξενοδοχεία Design Hotels ανοίγουν φέτος στην Ελλάδα

19 Apr 2019, 12:42 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Δύο νέα ξενοδοχεία Design Hotels ανοίγουν φέτος στην Ελλάδα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Δύο νέα ξενοδοχεία πρόκειται να λειτουργήσουν αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα, ένα στην Πελοπόννησο και ένα στην Πάρο, από το χαρτοφυλάκιο των Design Hotels. Πρόκειται για το Parílio στην Πάρο και το Dexamenes Seaside Hotel στην Πελοπόννησο.

  • Το ξενοδοχείο Parílio στην Πάρο, με 33 σουίτες, αποτελεί το πιο πρόσφατο πρότζεκτ των Κάλια και Αντώνη Ηλιόπουλου.

Πρόκειται να ξεκινήσει την λειτουργία του τον Ιούνιο στις βόρειες ακτές του νησιού και χαρακτηρίζεται από τη διαχρονική απλότητα της Πάρου.

Η αθηναϊκή εταιρία Interior Design, Laboratorium, η οποία ανέλαβε το πρότζεκτ, εμπνεύσθηκε από την ξεχωριστή αρχιτεκτονική του νησιού και τον ολιστικό σχεδιασμό του brand κατά τη δημιουργία του οπτικού κόνσεπτ του ξενοδοχείου.

Η ονομασία του ξενοδοχείου προέρχεται από το συνδυασμό του ονόματος Πάρος και της λέξης Ήλιος.

Η διακόσμηση προέρχεται από τη Β. Αφρική και η αρχιτεκτονική του ξεχωρίζει για τους θόλους και την πυκνή τοιχοποιία, που παραπέμπουν στις παραδοσιακές τεχνικές κατασκευής σπιτιών στο νησί και δημιουργούν την αίσθηση της κάθαρσης.

Το εστιατόριο Mr. E, διαθέτει μενού με φρέσκο ψάρι και εποχιακή ελληνική και μεσογειακή κουζίνα εμπνευσμένη από τη φύση του νησιού. 

  • Το Dexamenes Seaside Hotel στις δυτικές ακτές της Πελοποννήσου, κοντά στην παραλία Κουρούτας, ξεκινά να δέχεται κρατήσεις στις 9 Μαϊου. Στεγάζεται σε ένα εγκατελειμένο οινοποιείο μπροστά στη θάλασσα, και προσφέρει μοναδική εμπειρία φιλοξενίας μέσα σε παλαιές δεξαμενές οίνου από τη δεκαετία του 1920’, που σήμερα έχουν ανακαινισθεί.

Πολλές από τις δεξαμενές διαθέτουν ιδιωτική αυλή ενώ το ξενοδοχείο περιλαμβάνει bar-lounge, ταβέρνα, δωμάτιο ιστορίας και το κατάστημα “Bakaliko” το οποίο διαθέτει προϊόντα τοπικής παραγωγής.

 

Το ξενοδοχείο Parilio στην Πάρο

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα