ΕΛΣΤΑΤ: Έρευνα κόστους και κενών θέσεων εργασίες σε επιχειρήσεις (και ξενοδοχεία-εστιατόρια)

10 Apr 2019, 10:13 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

ΕΛΣΤΑΤ: Έρευνα κόστους και κενών θέσεων εργασίες σε επιχειρήσεις (και ξενοδοχεία-εστιατόρια)

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Έρευνα κόστους και κενών θέσεων Εργασίας στις επιχειρήσεις και στις υπηρεσίες στις οποίες περιλαμβάνονται και ξενοδοχεία-εστιατόρια θα καταρτίσει η Διεύθυνση Στατιστικών Πληθυσμού και Αγοράς Εργασίας της ΕΛΣΤΑΤ.

Σκοπός της έρευνας, είναι η συλλογή στατιστικών στοιχείων κενών θέσεων εργασίας, κόστους εργασίας, απασχόλησης και ωρών εργασίας.

Η έρευνα είναι τριμηνιαία και θα διενεργηθεί κατά το έτος 2019 και έως το Μάρτιο του 2020 σε ολόκληρη τη χώρα. Το μέγεθος του δείγματος ανέρχεται σε 5.856 επιχειρήσεις και υπηρεσίες, ανά τρίμηνο.

Στο πλαίσιο της έρευνας, πέραν των ξενοδοχείων και εστιατορίων, θα αναζητηθούν πληροφορίες από τις παρακάτω κατηγορίες επιχειρήσεων:  ορυχεία και λατομεία, μεταποίηση, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, παροχή νερού, επεξεργασία λυμάτων και αποβλήτων, κατασκευές, εμπόριο και υπηρεσίες, δηλ. μεταφορές και αποθήκευση, επικοινωνίες, χρηματοπιστωτικοί και ασφαλιστικοί οργανισμοί, διαχείριση ακίνητης περιουσίας, εκπαίδευση, υγεία και κοινωνική μέριμνα, άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες).

 

 

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα