Η περιβαλλοντική δράση "Let's do it Greece" στο ξενοδοχείο Aquila Rithymna Beach

08 Apr 2019, 14:34 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Η περιβαλλοντική δράση "Let's do it Greece" στο ξενοδοχείο Aquila Rithymna Beach

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το ξενοδοχείο ΑQUILA RITHYMNA BEACH για ακόμη μία χρονιά ενώνει τις δυνάμεις του με τον παλμό της πανελλαδικής εκστρατείας Let’s do it Greece, μίας εθελοντικής κίνησης που μοναδικό σκοπό έχει την ανάδειξη και την προστασία του περιβάλλοντος.

Στο ετήσιο ραντεβού μας με το περιβάλλον, πολύτιμοι συνοδοιπόροι μας ήταν οι μαθητές των Α1 και Α3 τμημάτων του Πειραματικού Λυκείου Πανεπιστημίου Κρήτης, βαδίζοντας το μονοπάτι της Αμάλθειας και προβαίνοντας στον καθαρισμό του, μίας διαδρομής 7 χλμ. που περιλαμβάνει τα χωριά Άδελε, Άγιος Δημήτριος και Πηγή. Όλοι μαζί είπαμε Ναι στην προστασία του περιβάλλοντος, στην ανάδειξη και διατήρηση του φυσικού κάλλους του τόπου μας και υποσχεθήκαμε να συνεχίσουμε να συμμετέχουμε ενεργά σε αντίστοιχες εθελοντικές δράσεις.

Μετά από τον περίπατο στο μονοπάτι της Αμάλθειας ακολούθησε πλούσιο γεύμα για όλους τους συμμετέχοντες. 

Το ξενοδοχεία εκφράζει ευχαριστίες στον Διευθυντή του Πειραματικού Λυκείου κύριο Γεώργιο Φωτεινάκη, τους καθηγητές κυρία Βογιατζάκη Ειρήνη, κυρία Μανιουδάκη Μαρία και τον κύριο Αντώνιο Χαλκεύς καθώς και όλους όσους στήριξαν την περιβαλλοντική αυτή δράση.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα