Άνοιξε την Παρασκευή το Four Seasons Astir Palace (φωτο)

01 Apr 2019, 13:09 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Άνοιξε την Παρασκευή το Four Seasons Astir Palace (φωτο)

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Άνοιξε τις πύλες του το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, το οποίο σηματοδοτεί την είσοδο της Four Seasons στην Ελλάδα και την επαναλειτουργία ενός ιστορικού πολυτελούς ξενοδοχείου στην αθηναϊκή ριβιέρα.

Το ξενοδοχείο, το οποίο διαθέτει 300 δωμάτια, υποδέχθηκε τους πρώτους επισκέπτες του την Παρασκευή 29 Μαρτίου, με γενικό διευθυντή τον κ. Σαμ Ιωαννίδη, που έχει  27ετή καριέρα στη Four Seasons, ο οποίος διαμόρφωσε και την ομάδα 700 εργαζομένων. 

Στο προσωπικό απασχολούνται πολλοί ντόπιοι ή Έλληνες που επιστρέφουν στη χώρα από το εξωτερικό, ή ακόμα και άτομα που έχουν μεγάλους δεσμούς με την ελληνική κουλτούρα και έχουν την ευκαιρία να ζήσουν και να εργασθούν στην Ελλάδα, δήλωσε ο κ. Ιωαννίδης.

Η Grand Opening Offer περιλαμβάνει έκπτωση 20% στη διαμονή μαζί με πρωινό μέχρι τα τέλη του 2019 ενώ προσφέρεται και το πρόγραμμα Stay Longer, πακέτο 6 διανυκτερεύσεων με μία επιπλέον διανυκτέρευση για κάθε πέντε.

Το ξενοδοχείο προσφέρει 3 ιδιωτικές παραλίες, 3 πισίνες, 5 γήπεδα τένις, πολλά θαλάσσια σπορ και ιστιοπλοϊα κάθε απόγευμα την ώρα της δύσης του Ηλίου, γήπεδο μπάσκετ και γκολφ, μονοπάτια πεζοπορίας, συμπληρωματικό πρόγραμμα για παιδιά με επίβλεψη και ελικοδρόμιο.

Η γαστρονομική προσφορά με επικεφαλής τον Executive Chef, Bertrand Valegeas, περιλαμβάνει μεγάλο εύρος γεύσεων από την ελληνική και διεθνείς κουζίνες.

Το ξενοδοχείο προσφέρει 8 μοναδικά κόνσεπτ με εύκολη πρόσβαση και σε άλλα εστιατόρια της χερσονήσου, όπως το Nobu’s Matsuhisa Athens. 

Διαθέτει δε σημείο συνάντησης στο λόμπι, το Astron Lounge and Terrace για απογευματινά κοκτέιλ ή τσάι, καθώς και το Avra Lounge and Terrace και την αίθουσα του Αριστοτέλη που αποτελεί φόρο τιμής στη χρυσή εποχή του Astir Palace.

Τα εστιατόρια Taverna 37 και Helios θα ανοίξουν αργότερα.

Το σπα προσφέρει μεγάλο μενού θεραπειών και υπηρεσιών που είναι προσαρμοσμένα στη σύγχρονη ζωή. Περιλαμβάνει τη ζώνη υδροθεραπείας The Fountain House εμπνευσμένη από τις ελληνικές παραδόσεις ενώ προσφέρονται και ενυπόγραφες θεραπείες.

Οι επιλογές διαμονής ξεκινούν από απλά δωμάτια και σουίτες και φθάνουν μέχρι ultra-exclusive εξοχικές κατοικίες.

Στο κτίριο Arion οι επισκέπτες βρίσκουν χαλαρή ατμόσφαιρα με αέρινους χώρους καθώς και τα 4 από τα εστιατόρια του ξενοδοχείου, το σπα και μια εσωτερική πισίνα.

Στο Nafsika, τα δωμάτια προσφέρουν θέα στη θάλασσα, και μερικά ακόμα και ιδιωτική πισίνα, ενώ εδώ βρίσκεται και το Avra Lounge and Terrace και 2 εστιατόρια, το γυμναστήριο και μερικές πολυτελείς μπουτίκ.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα