Στην Eurohotel Group το νεόδμητο ξενοδοχείο DOM Βoutique Ηotel στο Ηράκλειο

01 Mar 2019, 11:17 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Στην Eurohotel Group το νεόδμητο ξενοδοχείο DOM Βoutique Ηotel στο Ηράκλειο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στην Eurohotel Group ανέθεσε τη διαχείριση του νεόδμητου ξενοδοχείου του DOM boutique hotel στο κέντρο του Ηρακλείου στη Κρήτη ο όμιλος Λεμονάκης ΑΕ.

Το ξενοδοχείο θα είναι 4 αστέρων με  37 κομψά σχεδιασμένα δωμάτια δίκλινα, Deluxe και σουίτες, εστιατόριο, μπαρ και business center. 

Συνδυάζοντας τις μοντέρνες γραμμές,  την υψηλή τεχνολογία, την αυθεντικότητα της κρητικής φιλοξενίας και το εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης από εξειδικευμένο προσωπικό το ξενοδοχεείο υπόσχεται να προσφέρει στους επισκέπτες του μοναδικές εμπειρίες διαμονής.

Mε την προσθήκη του DOM boutique hotel η Eurohotel κάνει την είσοδο της στα city hotels και φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα της φιλοξενίας στην πόλη.

Η Eurohotel Group ιδρύθηκε το 2004 στη Σταλίδα Ηρακλείου Κρήτης και διαχειρίζεται 3 ξενοδοχεία με διακρίσεις και βραβεία για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ικανοποίησης των επισκεπτών της στις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες διακοπών, όπως σε Holidaycheck, Tripadvisor, Zoover κ.α.

Η ΕUROHOTEL προσφέρει στους συνεργάτες της τις παρακάτω εξειδικευμένες υπηρεσίες:

  • ενοικίαση ξενοδοχείων
  • πλήρη διαχείριση ξενοδοχείων (management)
  • διαχείριση πωλήσεων 

Σημαντική είναι επίσης η δραστηριοποίηση της εταιρείας και στον τομέα ενοικιάσεων αυτοκινήτων με την εταιρεία EasyAuto  Rent a Car η οποία  μπορεί να εξυπηρετήσει αεροδρόμια, λιμάνια και ξενοδοχεία σε όλη την Κρήτη.

Οι φωτογραφίες είναι από το νεόδμητο ξενοδοχείο DOM boutique hotel στο Ηράκλειο

 

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα