Το Mitsis Norida Beach δημοφιλέστερο ελληνικό ξενοδοχείο στη Γερμανία το Νοέμβριο

20 Nov 2017, 12:06 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Το Mitsis Norida Beach δημοφιλέστερο ελληνικό ξενοδοχείο στη Γερμανία το Νοέμβριο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το τεράστερο Mitsis Norida Beach στην Κω ήταν το δημοφιλέστερο ελληνικό ξενοδοχείο στη Γερμανία κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο, σύμφωνα με στοιχεία διαδικτυακών αναζητήσεων στην ταξιδιωτική πλατφόρμα Traveltainment που καταγράφει το fvw Hotelometer.

Tα στοιχεία δείχνουν ότι για την περίοδο 30 Οκτωβρίου – 12 Νοεμβρίου 2017, τα επόμενα δημοφιλέστερα ελληνικά ξενοδοχεία ήταν τα τετράστερα Lyttos Beach και Royal Belvedere.

Δείτε αναλυτικά τα ξενοδοχεία που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των Γερμανών, ανά κατηγορία ταξιδίου…

Top 10 Greece

Period: 30.10.2017 – 12.11.2017 (Calendar weeks 44 and 45)

 
 
 
 
 
 

** Το FVW Hotelometer διαμορφώνεται κάθε 15θήμερο από το Fvw, τον μεγαλύτερο εκδοτικό οργανισμό της Γερμανίας στον τουρισμό, με βάση τις ερωτήσεις για κρατήσεις των πελατών και όχι με πραγματικές κρατήσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία του συστήματος κρατήσεων TravelTainment, που χρησιμοποιείται από Γερμανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες και online μηχανές κρατήσεων. Τα δεδομένα, που παρέχονται, χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες (συνολικά: οικογένειες, ζευγάρια, μοναχικοί και αστέρια). Το FVW Hotelometer παρακολουθεί τα δημοφιλή ξενοδοχεία σε 10 ευρωπαϊκές χώρες, που προτιμούν οι Γερμανοί τουρίστες. Η μέση τιμή ανά άτομο αντιπροσωπεύει το μέσο όρο όλων των αναζητήσεων για κράτηση, ανεξάρτητα από τον αριθμό των ατόμων για κάθε κράτηση και τη διάρκεια της διαμονής τους.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα