Μπουφές όχι; πρωινό όμως ναι
15 Oct 2020, 14:28 | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
TornosNews.gr
Η λύση του πρωινού στα ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια
Σύμφωνα με τις τελευταίες αλλαγές στην καθημερινότητα μας λόγω του Covid-19, οι απαιτήσεις και οι ανάγκες στην παροχή πρωινού πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα μετά την πανδημία. Επιβάλλεται η βελτίωση των υπηρεσιών υγιεινής, απαιτείται η μεγιστοποίηση της εξυπηρέτησης στα δωμάτια (room service) και συνιστάται η παροχή προ-συσκευασμένων γευμάτων.
Το “KALIMERA BREAKFAST” είναι ένας έτοιμος δίσκος πρωινού που παράγεται από την εταιρεία Ananiadis Foods και δίνει τη λύση για το πρωινό στα ξενοδοχεία, καθιστώντας την επιχείρηση ασφαλή και σύμφωνη με τους κανόνες υγιεινής.
Γνωρίστε το: http://kalimera.ananiadis.com.gr/
Οι δεκατρείς επιλογές του καινοτόμου πρωινού “KALIMERA”, προσφέρουν στους επισκέπτες ένα απολαυστικό πρωινό, το οποίο περιλαμβάνει όλες τις μοναδικές γεύσεις της τοπικής κουζίνας, αλλά και όλη εκείνη την αύρα που αποπνέει η παραδοσιακή Ελληνική φιλοξενία.
Με την επιλογή του πρωινού KALIMERA επιτυγχάνονται:
- Η αποφυγή συνωστισμού.
- Ο περιορισμός επαφής με τους πελάτες.
- Η εξυπηρέτηση στο δωμάτιο.
- Η μείωση πάγιων λειτουργικών εξόδων της επιχείρησης.
- Η εξοικονόμηση εξόδων για τη διαμόρφωση του χώρου εστιατορίου.
- Η πιστοποιημένη ποιότητα.
- Οι ικανοποιημένοι πελάτες.
- Οι θετικές κριτικές στις διαδικτυακές πλατφόρμες.
Το συγκριτικό πλεονέκτημα του πρωινού “KALIMERA”, είναι η διάρκεια ζωής του, που ανέρχεται στις 25 ημέρες εντός ψυγείου. Επίσης απευθύνεται και στις επιχειρήσεις χωρίς άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς δεν απαιτεί ειδικές εγκαταστάσεις και άδεια, παρά μόνο ένα ψυγείο για τη συντήρησή του.
Διατίθεται πανελλαδικά!
Ανακαλύψτε το KALIMERA BREAKFAST!
http://kalimera.ananiadis.com.gr/
Στοιχεία επικοινωνίας:
FB: Kalimera Breakfast
Τηλ: 2510832184
Email: kalimera@ananiadis.com.gr
διαβάστε ακόμα
- Έρευνα: Η Αθήνα στις 5 κορυφαίες Ευρωπαϊκές πόλεις για γαστρονομικό τουρισμό 14/03 | 15:00
- Εβδομάδα γαλλικής γαστρονομίας στην Αθήνα- Με τη συμμετοχή έξι βραβευμένων Σεφ από τη Γαλλία 14/02 | 18:52
- Taste Atlas: Tουρκικά επιδόρπια εντάχθηκαν στα 100 κορυφαία του κόσμου 09/02 | 12:15
- Αποτέλεσμα μάρκετινγκ η ιταλική παραδοσιακή κουζίνα; 17/01 | 10:33
- Παγκόσμια Ημέρα Μπακλαβά η 17η Νοεμβρίου 17/11 | 12:23
- Στον Πειραιά το επόμενο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας και Οινολογίας 30/10 | 13:44
- Βεβαιώσεις για 5 επισκέψιμα Οινοποιεία 30/10 | 07:45
- Σουηδία: Φυτικές εναλλακτικές λύσεις που αντικαθιστούν το κρέας 28/10 | 14:20
- Tripadvisor: Δύο Αθηναϊκά εστιατόρια στα top χορτοφαγικά & κρυμμένους θησαυρούς στον κόσμο - Τα 10 καλύτερα με εκλεκτή κουζίνα στην Ελλάδα 25/10 | 13:09
- Tripadvisor: Δύο Ελληνικά εστιατόρια στα καλύτερα ρομαντικά στον κόσμο για το 2023 - Ποια είναι τα 10 καλύτερα στην Ελλάδα 25/10 | 12:42
δημοφιλέστερα
- 1 Santo Collection | 30 εμπειρίες στα ξενοδοχεία, τις βίλες και στον προορισμό της Σαντορίνης 19.04.2024 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
- 2 Οι 6 φιναλίστ του Master Chef για γυρίσματα στη Λέσβο 19.04.2024 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
- 3 Oι Έλληνες στρέφονται στο χώρο της Αυτοβελτίωσης και Ψυχικής Υγείας 18.04.2024 | ΜΕΛΕΤΕΣ / ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
- 4 Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με μέλη του Ελληνικού Συμβουλίου του Οργανισμού Sustainable Markets Initiative 18.04.2024 | ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ
- 5 Handelsblatt | Η Ελλάδα ως πόλος έλξης για ξένους συνταξιούχους 18.04.2024 | ΑΓΟΡΕΣ
- 6 Ισπανία: Έξυπνο νέο επενδυτικό ταμείο για την απορρόφηση κονδυλίων του Σχεδίου Ανάκαμψης 19.04.2024 | ΚΟΣΜΟΣ
- 7 Τουρισμός 2024 | 4 ελληνικά νησιά στο top10 των φτηνότερων προορισμών για τους Βρετανούς το καλοκαίρι 18.04.2024 | ΑΓΟΡΕΣ
- 8 Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς 18.04.2024 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
- 9 Ταξίδι εξοικείωσης σε Αθήνα και Κρήτη με ρεπορτάζ για αναγνώστες με κινητικά προβλήματα 19.04.2024 | ΕΟΤ
- 10 Γυρίσματα στην Πάρο για νέα αγγλική τηλεοπτική σειρά 19.04.2024 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ