Café-Restaurant στο μουσείο με την σφραγίδα του ΙΤ

01 Oct 2020, 11:22 | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

TornosNews.gr

Café-Restaurant στο μουσείο με την σφραγίδα του ΙΤ

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Μεταξύ του ισογείου και του πρώτου ορόφου του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, «κρύβεται» ένας ανοιχτός αστικός κήπος. Ο κήπος του B&E Goulandris Café-Restaurant, μία όαση δροσιάς στην καρδιά της πόλης. Το μενού επιμελείται η ομάδα του IT Restaurant (Σκουφά 29, Κολωνάκι), προσφέροντας μία πρωτότυπη γευστική εμπειρία που αναδεικνύει τα ελληνικά προϊόντα με ένα δημιουργικό twist. Φέροντας την ποιοτική σφραγίδα του ομίλου ΙΤ, το café-εστιατόριο του Μουσείου συναρπάζει με την απλότητα του, παραμένοντας πιστό στη φιλοσοφία της δημιουργικής οικογένειας ΙΤ για ποιοτικό, ουσιαστικό comfort φαγητό με φρέσκες πρώτες ύλες υψηλής θρεπτικής αξίας.

Το μενού έρχεται να εμπλουτίσει γευστικά την εμπειρία της επίσκεψης στο Μουσείο, ενώ ο αίθριος χώρος του Β&Ε Goulandris Café-Restaurant είναι ιδανικός προορισμός ακόμα και για ένα σύντομο διάλειμμα στην πόλη. Το σύγχρονο και διακριτικό design, η αυθεντική αστική αύρα και η βλάστηση που αγκαλιάζει περιμετρικά τον χώρο του αίθριου, καθιστούν το Café-Restaurant έναν τόπο συνάντησης για όλη τη διάρκεια της ημέρας: για καφέ, πρωινό, μεσημεριανό ή απογευματινό γεύμα, δημιουργικά meetings, επαγγελματικά γεύματα αλλά και ιδιωτικές εκδηλώσεις.

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα -Τρίτη : κλειστά

Τετάρτη - Σάββατο - Κυριακή: 10.00-18.00
Πέμπτη - Παρασκευή: 10.00-20.00

Ο χώρος διατίθεται εκτός ωραρίου για ιδιωτικές εκδηλώσεις ενώ, για την είσοδο σε αυτόν, καθ’ όλες, τις ώρες δεν απαιτείται εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες :

Τ: +30 210 756 2895

E: restaurant@goulandris.gr

W:  https://goulandris.gr/el/cafe

FB page @begoulandriscaferestaurant  Instagram page @begoulandriscaferestaurant

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα