Χάλκινο Βραβείο ποιότητας στον διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου LondonIOOC

30 Sep 2020, 15:41 | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

TornosNews.gr

Χάλκινο Βραβείο ποιότητας στον διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου LondonIOOC

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Μια σημαντική διάκριση στον διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου LondonΙOOC έλαβε η οικογένεια Χατζηδημητρίου από την Λέσβο, για το έξτρα παρθένο ελαιόλαδό της με την επωνυμία “Mia Elia”.

Ο διεθνής διαγωνισμός ελαιόλαδου LondonIOOC

To LondonIOOC είναι ένας θεσμός που έχει στόχο την εκπαίδευση γύρω από τις διάφορες ποικιλίες, γεύσεις και θρεπτικές αξίες του ελαιόλαδου, τόσο σε διεθνείς καταναλωτές όσο και σε επαγγελματίες του επισιτισμού.

Με περισσότερες από 650 συμμετοχές από 25 διαφορετικά κράτη, οι συμμετέχοντες κρίθηκαν με αυστηρά κριτήρια με blind tasting από τους πλέον ειδικούς του χώρου. Το Χάλκινο Βραβείο επισφραγίζει την ποιότητα του ελαιόλαδου Mia Elia και αναδεικνύει για άλλη μια φορά τη δυναμική της ελληνικής γης.

Παράδοση στην παραγωγή ελαιόλαδου

Η παραγωγή ελαιόλαδου στη Λέσβο χρονολογείται από την εποχή του Χαλκού και με το πρώτο μας αυτό Χάλκινο Βραβείο Ποιότητας, το εκλαμβάνουμε σαν σημάδι: είμαστε ακόμα στην αρχή από ένα μεγάλο ταξίδι. Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ανανεώσουμε την υπόσχεσή μας για την εξασφάλιση της ποιότητας του ελαιόλαδου που απολαμβάνετε από τους ελαιώνες μας στο τραπέζι σας.

Αυτό το βραβείο ήταν συμπληρωματικό της δικής σας ανεκτίμητης υποστήριξης του έργου μας. Υιοθετώντας τα δέντρα μας, κρατάτε ζωντανό το όνειρο και την παράδοση.

Γίνετε μέρος της ιστορίας

Το project Mia Elia, αποτελεί μια καινοτόμα πρωτοβουλία για τη Λέσβο, που δίνει τη δυνατότητα υιοθεσίας των ελαιόδεντρων για την υποστήριξη της τοπικής γεωργίας και της οικογενειακής παράδοσης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.miaelia.com

https://www.youtube.com/watch?v=PeZXpiTkX2A

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα