Χάλκινο Βραβείο ποιότητας στον διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου LondonIOOC
30 Sep 2020, 15:41 | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
TornosNews.gr
Μια σημαντική διάκριση στον διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου LondonΙOOC έλαβε η οικογένεια Χατζηδημητρίου από την Λέσβο, για το έξτρα παρθένο ελαιόλαδό της με την επωνυμία “Mia Elia”.
Ο διεθνής διαγωνισμός ελαιόλαδου LondonIOOC
To LondonIOOC είναι ένας θεσμός που έχει στόχο την εκπαίδευση γύρω από τις διάφορες ποικιλίες, γεύσεις και θρεπτικές αξίες του ελαιόλαδου, τόσο σε διεθνείς καταναλωτές όσο και σε επαγγελματίες του επισιτισμού.
Με περισσότερες από 650 συμμετοχές από 25 διαφορετικά κράτη, οι συμμετέχοντες κρίθηκαν με αυστηρά κριτήρια με blind tasting από τους πλέον ειδικούς του χώρου. Το Χάλκινο Βραβείο επισφραγίζει την ποιότητα του ελαιόλαδου Mia Elia και αναδεικνύει για άλλη μια φορά τη δυναμική της ελληνικής γης.
Παράδοση στην παραγωγή ελαιόλαδου
Η παραγωγή ελαιόλαδου στη Λέσβο χρονολογείται από την εποχή του Χαλκού και με το πρώτο μας αυτό Χάλκινο Βραβείο Ποιότητας, το εκλαμβάνουμε σαν σημάδι: είμαστε ακόμα στην αρχή από ένα μεγάλο ταξίδι. Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ανανεώσουμε την υπόσχεσή μας για την εξασφάλιση της ποιότητας του ελαιόλαδου που απολαμβάνετε από τους ελαιώνες μας στο τραπέζι σας.
Αυτό το βραβείο ήταν συμπληρωματικό της δικής σας ανεκτίμητης υποστήριξης του έργου μας. Υιοθετώντας τα δέντρα μας, κρατάτε ζωντανό το όνειρο και την παράδοση.
Γίνετε μέρος της ιστορίας
Το project Mia Elia, αποτελεί μια καινοτόμα πρωτοβουλία για τη Λέσβο, που δίνει τη δυνατότητα υιοθεσίας των ελαιόδεντρων για την υποστήριξη της τοπικής γεωργίας και της οικογενειακής παράδοσης.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.miaelia.com
https://www.youtube.com/watch?v=PeZXpiTkX2A
διαβάστε ακόμα
- Έρευνα: Η Αθήνα στις 5 κορυφαίες Ευρωπαϊκές πόλεις για γαστρονομικό τουρισμό 14/03 | 15:00
- Εβδομάδα γαλλικής γαστρονομίας στην Αθήνα- Με τη συμμετοχή έξι βραβευμένων Σεφ από τη Γαλλία 14/02 | 18:52
- Taste Atlas: Tουρκικά επιδόρπια εντάχθηκαν στα 100 κορυφαία του κόσμου 09/02 | 12:15
- Αποτέλεσμα μάρκετινγκ η ιταλική παραδοσιακή κουζίνα; 17/01 | 10:33
- Παγκόσμια Ημέρα Μπακλαβά η 17η Νοεμβρίου 17/11 | 12:23
- Στον Πειραιά το επόμενο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας και Οινολογίας 30/10 | 13:44
- Βεβαιώσεις για 5 επισκέψιμα Οινοποιεία 30/10 | 07:45
- Σουηδία: Φυτικές εναλλακτικές λύσεις που αντικαθιστούν το κρέας 28/10 | 14:20
- Tripadvisor: Δύο Αθηναϊκά εστιατόρια στα top χορτοφαγικά & κρυμμένους θησαυρούς στον κόσμο - Τα 10 καλύτερα με εκλεκτή κουζίνα στην Ελλάδα 25/10 | 13:09
- Tripadvisor: Δύο Ελληνικά εστιατόρια στα καλύτερα ρομαντικά στον κόσμο για το 2023 - Ποια είναι τα 10 καλύτερα στην Ελλάδα 25/10 | 12:42
δημοφιλέστερα
- 1 ΕΞΑΑΑ | Oι επιδόσεις των ξενοδοχείων της Αθήνας το α' τρίμηνο - 2,5 δισ. ευρώ τα ετήσια έσοδα στην Αττική 24.04.2024 | ΦΟΡΕΙΣ
- 2 EasyJet: 22 νέες αεροπορικές συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024 24.04.2024 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
- 3 Project VORIA | Πώς θα είναι το συγκρότημα πολλαπλών χρήσεων με το καζίνο στο Μαρούσι 24.04.2024 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
- 4 Τουρισμός ευεξίας | Οι 5 νέες τάσεις, που καθορίζουν τον σύγχρονο ταξιδιώτη ευεξίας 24.04.2024 | ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
- 5 Έρευνα Marriott Bonvoy: Πώς ταξιδεύουν οι σύγχρονοι Ασιάτες – Κυνηγοί του value και της μέγιστης εμπειρίας 24.04.2024 | ΤΑΣΕΙΣ
- 6 Ο FTI υπόσχεται στους ξενοδόχους έγκαιρες πληρωμές 24.04.2024 | TOUR OPERATORS
- 7 The Athenaeum | Ανοίγει στις αρχές Μαΐου νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο τη Αθήνας 24.04.2024 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
- 8 Κατεδάφιση ετοιμόρροπου ξενοδοχείου στη Νάξο και μπαρ σε ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι - Απόφαση για το Ξενία Κοζάνης 25.04.2024 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
- 9 Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τις Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές στα Νότια Προάστια 25.04.2024 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
- 10 CNT Hot List: Τρία Ελληνικά ξενοδοχεία στα καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024 24.04.2024 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ