Ελληνικές γεύσεις από την Aegean στο Taste of Athens
20 Sep 2019, 13:23 | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
TornosNews.gr
H AEGEAN, πάντα κοντά στα σημαντικότερα πολιτιστικά γεγονότα της Αθήνας, υποστηρίζει το Taste of Athens, τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή της πόλης και προσφέρει αποκλειστικά και για πρώτη φορά γεύσεις από το νέο μενού “Gastronomics 2020”.
Στην Τελετή Έναρξης του φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε χθες στο Περιστύλιο του Ζαππείου, το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει γεύσεις από το νέο μενού “Gastronomics 2020” και να γνωρίσει από κοντά τους βραβευμένους Executive Chefs της ΑΕGEAN, Λευτέρη Λαζάρου, Χριστόφορο Πέσκια και Στέλιο Παρλιάρο. Παράλληλα, 7 Miles+Bonus Gold μέλη, μαζί με τους συνοδούς τους, γεύτηκαν πρώτοι ένα δείπνο εμπνευσμένο από το μενού "Gastronomics 2020”, συνδυασμένο με επιλεγμένες, από τον Master of Wine Κωνσταντίνο Λαζαράκη, ετικέτες κρασιών της Business Class 2020.
Oι δράσεις της AEGEAN στο φεστιβάλ θα κορυφωθούν την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, όπου 20 Miles+Bonus μέλη, μέσω του Miles+Bonus Memories, θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν στην Executive VIP σουίτα της AEGEAN, να συνομιλήσουν με τους Executive Chefs και να συμμετάσχουν σε μία γευσιγνωσία κρασιών της Business Class.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, μία γλυκιά έκπληξη AEGEAN, θα περιμένει όλους όσους επισκέπτονται το περίπτερο του Στέλιου Παρλιάρου.
Στηρίζοντας το Taste of Athens, η AEGEAN, για ακόμη μία φορά, ταξιδεύει το κοινό σε γευστικούς προορισμούς και αναδεικνύει την Αθήνα σε έναν από τους κορυφαίους πολιτιστικούς και γαστρονομικούς προορισμούς της Ευρώπης.
Λίγα λόγια για τα “Gastronomics”
Από το 2018, οι Λευτέρης Λαζάρου, Χριστόφορος Πέσκιας και Στέλιος Παρλιάρος, καθώς και ο Master of Wine Κωσταντίνος Λαζαράκης, έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με την AEGEAN δημιουργώντας τη νέα φιλοσοφία των μενού “Gastronomics”. Mια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία ελληνικών πιάτων και κρασιών, που στόχο έχει να ταξιδέψει τις ελληνικές γεύσεις στον κόσμο. Αντλώντας έμπνευση από τον γευστικό πλούτο, τις πρώτες ύλες, τα αρώματα αλλά και τη φύση της Ελλάδας, η AEGEAN αναδεικνύει με κάθε ευκαιρία την ελληνική γαστρονομία σε όλο τον κόσμο.
διαβάστε ακόμα
- Έρευνα: Η Αθήνα στις 5 κορυφαίες Ευρωπαϊκές πόλεις για γαστρονομικό τουρισμό 14/03 | 15:00
- Εβδομάδα γαλλικής γαστρονομίας στην Αθήνα- Με τη συμμετοχή έξι βραβευμένων Σεφ από τη Γαλλία 14/02 | 18:52
- Taste Atlas: Tουρκικά επιδόρπια εντάχθηκαν στα 100 κορυφαία του κόσμου 09/02 | 12:15
- Αποτέλεσμα μάρκετινγκ η ιταλική παραδοσιακή κουζίνα; 17/01 | 10:33
- Παγκόσμια Ημέρα Μπακλαβά η 17η Νοεμβρίου 17/11 | 12:23
- Στον Πειραιά το επόμενο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας και Οινολογίας 30/10 | 13:44
- Βεβαιώσεις για 5 επισκέψιμα Οινοποιεία 30/10 | 07:45
- Σουηδία: Φυτικές εναλλακτικές λύσεις που αντικαθιστούν το κρέας 28/10 | 14:20
- Tripadvisor: Δύο Αθηναϊκά εστιατόρια στα top χορτοφαγικά & κρυμμένους θησαυρούς στον κόσμο - Τα 10 καλύτερα με εκλεκτή κουζίνα στην Ελλάδα 25/10 | 13:09
- Tripadvisor: Δύο Ελληνικά εστιατόρια στα καλύτερα ρομαντικά στον κόσμο για το 2023 - Ποια είναι τα 10 καλύτερα στην Ελλάδα 25/10 | 12:42
δημοφιλέστερα
- 1 Ελληνικός τουρισμός | 4 ξενοδοχεία προστίθενται αυτό το καλοκαίρι στη συλλογή Curio Collection by Hilton 17.04.2024 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
- 2 Η AEGEAN επενδύει σε 4 νέα Airbus A321neo 17.04.2024 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
- 3 H Nikki Beach Global γίνεται Nikki Beach Hospitality Group 17.04.2024 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
- 4 Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη "Our Ocean Conference" 17.04.2024 | ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ
- 5 Η Aida ακυρώνει τις φθινοπωρινές κρουαζιέρες μέσω της Ερυθράς Θάλασσας - Η Κέρκυρα κερδίζει δύο κρουαζιέρες 17.04.2024 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ
- 6 Γερμανικό ενδιαφέρον για την Κρήτη και τα εκλεκτά προϊόντα της 17.04.2024 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
- 7 Γερμανία: Υποχωρεί ο πληθωρισμός, αλλά... 17.04.2024 | ΑΓΟΡΕΣ
- 8 Τουρισμός | ForwardKeys: Προς ολική ανάκαμψη τα εξερχόμενα ταξίδια των Κινέζων - Ευρώπη θέλει το 27% 17.04.2024 | ΑΓΟΡΕΣ
- 9 Η Αρχαία Ολυμπία άναψε τη φλόγα της Ειρήνης και της Εκεχειρίας 17.04.2024 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
- 10 Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο τσιμέντο | Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος 17.04.2024 | ΠΡΟΣΩΠΑ