Ελληνικές γεύσεις από την Aegean στο Taste of Athens

20 Sep 2019, 13:23 | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

TornosNews.gr

Ελληνικές γεύσεις από την Aegean στο Taste of Athens

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H AEGEAN, πάντα κοντά στα σημαντικότερα πολιτιστικά γεγονότα της Αθήνας, υποστηρίζει το Taste of Athens, τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή της πόλης και προσφέρει αποκλειστικά και για πρώτη φορά γεύσεις από το νέο μενού “Gastronomics 2020”.

Στην Τελετή Έναρξης του φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε χθες στο Περιστύλιο του Ζαππείου,  το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει γεύσεις από το νέο μενού “Gastronomics 2020” και να γνωρίσει από κοντά τους βραβευμένους Executive Chefs της ΑΕGEAN, Λευτέρη Λαζάρου, Χριστόφορο Πέσκια και Στέλιο Παρλιάρο. Παράλληλα, 7 Miles+Bonus Gold μέλη, μαζί με τους συνοδούς τους, γεύτηκαν πρώτοι ένα δείπνο εμπνευσμένο από το μενού "Gastronomics 2020”, συνδυασμένο με επιλεγμένες, από τον Master of Wine Κωνσταντίνο Λαζαράκη, ετικέτες κρασιών της Business Class 2020.

Oι δράσεις της AEGEAN στο φεστιβάλ θα κορυφωθούν την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, όπου 20 Miles+Bonus μέλη,  μέσω του Miles+Bonus Memories, θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν στην Executive VIP σουίτα της AEGEAN, να συνομιλήσουν με τους Executive Chefs και να συμμετάσχουν σε μία γευσιγνωσία κρασιών της Business Class.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, μία γλυκιά έκπληξη AEGEAN, θα περιμένει όλους όσους επισκέπτονται το περίπτερο του Στέλιου Παρλιάρου. 

Στηρίζοντας το Taste of Athens, η AEGEAN, για ακόμη μία φορά, ταξιδεύει το κοινό σε γευστικούς προορισμούς και αναδεικνύει την Αθήνα σε έναν από τους κορυφαίους πολιτιστικούς και γαστρονομικούς προορισμούς της Ευρώπης.

Λίγα λόγια για τα “Gastronomics”

Από το 2018, οι Λευτέρης Λαζάρου, Χριστόφορος Πέσκιας και Στέλιος Παρλιάρος, καθώς και ο Master of Wine Κωσταντίνος Λαζαράκης, έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με την AEGEAN δημιουργώντας τη νέα φιλοσοφία των μενού “Gastronomics”. Mια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία ελληνικών πιάτων και κρασιών, που στόχο έχει να ταξιδέψει τις ελληνικές γεύσεις στον κόσμο. Αντλώντας έμπνευση από τον γευστικό πλούτο, τις πρώτες ύλες, τα αρώματα αλλά και τη φύση της Ελλάδας, η AEGEAN αναδεικνύει με κάθε ευκαιρία την ελληνική γαστρονομία σε όλο τον κόσμο.

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα